Koronabursdag nr. 2

Bursdag

God morgen!

I fjor hadde jeg planlagt et stoort party med gatsby-tema til 25-årsdagen min. Jeg hadde kjøpt inn rekvisitter og gjester hadde kjøpt kostymer. Da det ble avlyst tenkte jeg “Neste år. Neste år skal det bli den største festen”.

Istedenfor falt bursdagen min på lockdown nr. 2, med de strengeste tiltakene her i området siden min forrige bursdag. Ironisk? Litt. Men neste år, DA skal jeg ha en fin feiring, da! Jeg krysser i hvert fall fingre og tær for det.

Men selv om det ikke ble en gigantisk feiring med masse folk, drinker, ballonger og kostymer, så ble det en utrolig fin dag likevel.

Rosa bursdagskakeRosa bursdagskakeRosa bursdagskake

Dagen startet med kaffe på sengen og gaveåpning sammen med Øystein, etterfulgt av morgenlevering fra svigers og en liten flaske prosecco på døra av Elisabeth. Det ble det perfekte utgangspunkt for en fin dag!

Siden Øystein jobbet fikk jeg styrt med mitt, og kjøpte spise- og glass-brikker til spisebordet. Tenk at det er noe som trenger en gjennomtenkt begrunnelse. Jeg har aldri kjøpt spise- og glass-brikker før, jeg føler det markerte at jeg er ferdig med starten av 20-årene godt. Å være eier av et bord du er redd for å få glassmerker på, altså.

Jeg fikk tid til å lage bursdagskake til meg selv, en rosa vaniljekake med ostekrem, MmmMMmmmm! I tillegg bestilte vi altfor mye deilig sushi, og vi så på Ringenes Herre i extended edition. Den første og koseligste av dem (RIP Boromir og second breakfast).

Ringenes herre og sushi - bursdagsfeiringRingenes herre og sushi - bursdagsfeiring

Gjennom dagen fikk jeg telefoner, meldinger og facebookgratulasjoner, som hver og en løftet dagen min. Takk til alle som bidro til det!

Så jeg hadde en utrolig fin bursdag, på tross av restriksjoner. Jeg er glad jeg har så fine folk i livet mitt, som gjør koronatiden til en bra tid!

30 påskeaktiviteter

Påskepynt

Påsken er i full gang! Noen har fri disse ikke-helligdagene, mens andre jobber. Noen, som meg selv, jobber litt her og der.

Dette ble jo den andre påsken på rad der vi må finne på litt alternative ting å gjøre for å få påskestemningen på plass. Personlig har jeg sett ferdig to krimserier, skal begynne på en ny i dag, har proppet i meg godis, pyntet og lest krimbok. Men det finnes en haug med andre ting man kan gjøre for å få påskestemning, og for at påsken ikke skal bli kjip, selv om den blir annerledes.

Jeg skrev egentlig dette innlegget i fjor, men ser det får en del visninger for tiden, så da velger jeg å reposte det, siden det tydeligvis er av interesse.

Påskepynt

30 ting å gjøre i ferien

1. Pynte. Finn fram alt du har som er gult og sett i gang med påskepyntingen! Plasser påskeegg, kaniner og kyllinger i hver krik og krok for å få fram den gode påskestemningen hjemme.

2. Lage påskepynt. Mal og pynt egg eller lag søte påskekyllinger med barna eller alene. Det finnes tusenvis av guider på nettet, og jeg har også laget sju DIYs til deg her.

3. Lese en krimbok. Sett deg ned i sofaen med et glass rødvin og la deg bli oppslukt av en spennende krimbok. Dette er helt klart tiden for det!

4. Ha luksustelttur i hagen. Når du uansett ikke kan reise så langt avgårde kan du jo like godt ha det ekstra komfortabelt på telttur i hagen? Ta med puter, god mat, bøker, magasiner, godis og alt annet kos ut i hagen for å få litt forandring i omgivelsene og for å skape litt nye opplevelser.

5. Spille langstrekkelige brettspill. Ta dere tid til å sitte ned med et langstrekkelig brettspill, som monopol eller risk. Noen ganger kan jo slike spill gå over flere dager, og nå er det jo masse tid til det!

6. Gå en lokal topptur. Finn en topp i nærområdet du kan bestige. Man trenger ikke dra på hyttetur for å oppleve litt oppoverbakker i skog og mark. De fleste kommuner har noen ruter man kan gå.

7. Sove til 12. Dette er tiden du kan (om du ikke har barn) sove så lenge du vil uten dårlig samvittighet. Å strekke seg i sengen til tolv er undervurdert. Hvorfor blir det å sove sett på som så unødvendig på formiddagen? Det er jo fantastisk!

8. Lage store middager. Du kan gjøre mye ut av matlagingen til få personer. I morgen skal for eksempel jeg og Øystein ha middag for bare oss to med forrett, middag og dessert, og med masse tilbehør til alle rettene. Selv om vi bare er to vil vi ikke la en slik mulighet gå fra oss.

9. Vaske hjemme. Kjedelig punkt kanskje, men nå er det jo faktisk mulighet til å få vasket gulv, vinduer og bad.

10. Lage skattejakt. Om du har barn hjemme kan du sende dem ut på skattejakt. Lag mange små kart til dem over huset. Hver gang de finner en ny skatt får de et nytt kart der neste skatt er. Det kan være kjempegøy for alle!

11. Gjemme påskeegg. Selv om man er voksen kan fortsatt det å lete etter påskeegg være kjempekoselig. Jeg og Øystein valgte å gjemme hverandres påskeegg for hverandre i fjor, og det ble veldig koselig.

12. Binge favorittserien. Nå er det på tide å se hele favorittserien på nytt, du har jo hele ferien på deg.

13. Ha filmmaraton. Finn fram snopet, popcornet og brusen, og legg opp stemningen til et realt filmmaraton. Om du ikke har tålmodighet til å se mange filmer på én dag kan du også se én film hver dag istedenfor. Hvem bestemmer at filmmaraton ikke kan gå over mange dager med pauser i mellom?

14. Stå på ski. Om du bor et sted i Norge der det er snø må du jo benytte sjansen til å stå litt på ski (og gjerne gni det litt inn til oss som nesten ikke har sett snøen i år).

15. Blåse ut egg. Om du lager hull på hver side av et egg kan du blåse ut innholdet fra den ene enden. Da sitter du igjen med et helt egg du kan male og pynte med.

16. Lage en minnebok. Bla gjennom bilder fra fjoråret eller tiden du har hatt med en person og lag en minnebok eller et fotoalbum. Hva med å lage en korona-minnebok? En minnebok med bilder fra hva du gjorde under koronatiden?

17. Bade i badebalje. Skaff deg en stor badebalje, sett den på terassen eller i hagen og fyll den med varmt og deilig vann. Hvem trenger jacuzzi når man har badebalje?

18. Pynt spisebordet til hvert måltid. Bruk den ledige tiden til å gjøre enhver selvsagt aktivitet til noe ekstra koselig. Måltidene er ikke noe unntak! Dekk på bordet, tenn lys, brett servietter og ta deg god tid.

19. Dra fram hagelekene. Det er på tide å finne fram boccia-sett, minigolfkøller og tennis-rackertene, og sette i gang med litt utendørsaktivitet for hele familien i hagen.

20. Rydd i boden. Vinterklær kan legges inn og sommertøy kan tas ut, for nå er tiden inne for å få litt orden i boden, om du har overskudd og tid til det.

21. Lag hjemmespa. Følg min oppskrift på hjemmespa og benytt også oppskriften på ansiktsmaske, så kan du sette deg til rette og få ladet opp hjemme i egen stue.

22. Gjør hagen klar for sommeren. Få raket vekk gammelt løv, trim trær og hekk og luk vekk ugress. Her i Skien har det definitivt vært fint nok vær til dette! Pass bare på å ha en komposthaug, for det er ikke sikkert at gjenvinningsstasjonene har kapasitet til å ta alt avfallet ditt nå.

23. Bak. Bak kaker, boller, kringler, rundstykker og horn. Det er viktig å kose seg når man sitter inne!

24. Ta en kjøretur til sjøen. Sett deg i bilen og kjør til et sted du har mulighet til å sitte og få puste inn frisk sjøluft, høre lyden av måker og dyppe tær i iskaldt hav. Det gir i hvert fall meg energi og motivasjon.

25. Utepils. Ta en utepils i hagen eller på verandaen. Dersom det er plass kan du jo også sitte med god avstand til noen venner i hagen, så lenge dere ikke tar på hverandres ting. Hvis alle har med hver sine tepper og øl, kan det jo bli riktig å koselig!

26. Påske-LAN. For mange er det tradisjon å dra på LAN i påsken, og det kan jo gjennomføres selv om dere ikke er fysisk sammen? Avtal bare en kveld dere alle skal sitte oppe og spille sammen hele natten lang.

27. Så egne grønnsaker. Kjøp deg et dyrkesett fra Plantasjen og plant tomater, paprika, jordbær og alt mulig annet godt!

28. Ommøbler. Se for deg nye måter møblene dine kan stå på og flytt rundt. Kanskje det gjør noe helt nytt med stua di? Få inspirasjon fra gamle episoder av rom123, der er de veldig flinke på å se alternative romløsninger.

29. Arranger påskequiz. Inviter venner eller familie på påskequiz over messenger. Planlegg hvordan det skal løses; skal dere samarbeide, skal alle fylle ut i hvert sitt notatark eller skal det være om å gjøre og rope ut svaret?

30. Fullfør et puslespill. Skaff deg et puslespill og sett i gang. Det kan ta tid, men det jo veldig koselig og terapeutisk.

Puslespill

DIY – Bygge spisebord

DIY - Ferdig spisebord

For dette spisebordet har vi brukt oppskriften til Hvite Linjer, så jeg skal ikke ha på meg noe cred for planene eller arkitekturen her. Da jeg fant oppskriften deres holdt det ikke bare å bruke det som inspirasjon, jeg måtte lage DET bordet.

Planen var først å skaffe benbukker (bordbein) brukt på finn.no, men etter å ha browset finn ETT ÅR etter noen fine, så ga jeg det opp. Da gikk vi for en ganske billig og fin bordramme fra VidaXL, men den var ødelagt da den kom fram og generell i dårlig kvalitet. Etter å ha kranglet med kundesupport i lang tid (de prøvde å tilby meg 100kr for en ødelagt vare som kostet 1300kr) fikk jeg levert de tilbake og browset videre. Klok av skade gikk vi for noen dyrere, men de fineste beina fra Hay, som også var brukt i oppskriften. Jeg har sett på de helt fra jeg begynte tanken på å bygge eget spisebord, men har tenkt at det er unødvendig å bruke 1800kr (eller over 2000kr som de vanligvis koster) på et par benbukker. Nå angrer jeg ikke overhodet. De er så solide og stødige, og i motsetning til de fra VidaXL kan de ikke bøyes og tøyes. I tillegg ser de best ut av alle jeg har kommet over.

Så da ble bordet vårt nesten en tro kopi av bordet fra Hvite Linjer!

Bildene er litt rotete, fordi alle er tatt midt i byggeprosess. Tro meg, det dukker nok opp flere bilder av bordet etterhvert.

DIY - Ferdig spisebord

Utstyr

🔨 Bordbein av valgfri type. Vi valgte disse.
🔨  To furuplater i målene 2400x500x18mm. Vi kjøpte disse.
🔨  Mellomgrovt og fint sandpapir. Vi kjøpte disse.
🔨  Malekoster
🔨  Whitesprit til å rense malekostene
🔨 Hvit panelbeis. I oppskriften bruker de panellakk, men jeg vet ikke om det er forskjell på dette? Vi hadde rester av denne igjen etter jeg bygde TV-benken.
🔨 Avkapp eller lester til å bygge en ramme under bordet, slik at det blir stødigere. Vi brukte restmateriale fra plattingen.
🔨 Skruer som er lange nok til å gå gjennom avkappet eller lesterne, men korte nok til å ikke gå gjennom bordplaten. Mål selv, hehe. Skruer til beina fulgte med benbukkene.

Sandpapir ligger på hobbyplate

Fremgangsmåte

 1. Legg hobbyplatene på beskyttet underlag og helst litt i høyden. Jeg bruker noen gamle grønnsakskasser for å få platene opp i høyden
 2. Puss platene godt med mellom-grovt sandpapir over hele. Begge overflatene og alle kantene skal pusses så godt at du skal kunne dra hånda over alt uten å være bekymret for å få flis.
 3. Puss deretter platene med fint sandpapir, like grundig som med det grove.
 4. Vask platene godt, slik at de er frie for alle sandkorn.
 5. Når de har tørket kan du beise det første laget. Følg instruksjonen på spannet for å vite hvor lenge du må vente mellom hver gang du har et nytt strøk. Det er viktig å være veldig grundig når du beiser, og dra beisen ordentlig ut i treverket. Jobb deg inn i alle riller og sprekker. For oss holdt det med to lag, og vi syns det ga det mest perfekte resultatet. Men ønsker du flere lag er det jo bare å kjøre på.
 6. Når beisen var ferdig tørket flippet vi platene, slik at den styggeste siden kom opp. For la oss være ærlig, det er alltid én side som er styggere enn den andre på slike plater?
 7. For at bordet skal tåle mer på midten la vi to lange avkapp-biter på langs på hver av platene. Og for at de skal holde bedre sammen la vi tre kortere avkapp-biter på tvers over, mellom de lange. Se bilde lenger ned.
 8. Vi skrudde til slutt på beina 60cm inn mot midten fra endene og deretter flippet vi bordet. Og voila! Plutselig var det fiks ferdig etter en hel dag med arbeid.

DIY spisebordHobbyplater ligger på benbukkerEn hobbyplate er lakkert og en er ikke

Resultat etter én runde med beis på venstre plate

Det er bygd en ramme på hobbyplaten. Tre korte planter på tvers og to lange på langsDet er bygd en ramme på hobbyplaten. Tre korte planter på tvers og to lange på langs

Vi planlegger å skru på en liten metallplate på midten av hver ende, slik at bordplatene er enda bedre festet til hverandre på endene. Det tror jeg kommer til å bli veldig bra!

DIY - Ferdig spisebordDIY - Ferdig spisebordDIY - Ferdig spisebordDIY - Ferdig spisebordDIY - Ferdig spisebordDIY - Ferdig spisebordDIY - Ferdig spisebordDIY - Ferdig spisebordDIY - Ferdig spisebordDIY - Ferdig spisebordDIY - Ferdig spisebordDIY - Ferdig spisebordDIY - Ferdig spisebord

Ble det ikke fiiint? Vi er sykt fornøyde!

Arrangere påskelam med bare samboer

Påskebord

Jeg ble veldig skuffet da jeg fant ut av påskelam med mamma og pappa røk i år og. Dette er en viktig tradisjon for meg, og noe jeg har gledet meg til så lenge smittetallene har vært på et stabilt ish nivå nede. I fjor hadde jeg ikke trodd vi kom til å måtte avlyse to år på rad!

Men da gjelder det å gjøre det beste ut av situasjonen, og vi hadde jo en kjempefin feiring i fjor med både god mat og frieri, faktisk! Det er lite som kan toppe akkurat det, men vi skal da gjøre et forsøk. Nå som planene er klare, kjenner jeg at det kribler i magen.

Påskebord

10 tips til feiring av påskelam corona-style

 1. Ikke tenk “men det er jo bare oss, så..”. Gjør det beste ut av tradisjonen, selv om den er annerledes.
 2. Planlegg full treretters, ikke spar på kruttet
 3. Husk saus!
 4. Brett fine servietter som en ekstra prikk over i’en. Følg for eksempel denne oppskriften.
 5. Lag gjerne en dessert dere kan kose dere med resten av påskeferien, som en stoooor kake for eksempel!
 6. Kjøp en vin som matcher lammekjøttet. Forhåndsbestill vin fra vinmonopolet, så er det bare å hente den når du kommer i butikken. Mye mer effektivt, og du slipper å ta på noen andre varer enn akkurat de du skal ha.
 7. Samarbeid om både matlaging og oppvasken, så kommer alt til å gå unna i en fei
 8. Tenn de stearinlysene, få på romansen
 9. Gjør noe koselig sammen etter middagen, så dere ikke går rett tilbake til hverdag med det samme
 10. Lag en timeplan på forhånd, og lag så mange som mulig retter dagen før, slik at du bare kan varme det opp. Da slipper du mye stress.

PåskebordKnyt en tråd rett over påskeegget, slik at endene av servietten blir to ører

Lykke til!

 

 

Hva skal jeg glede meg til nå?

Bursdag

Vi er alle SÅ lei. Så ekstremt, ekstremt lei. Vi er lei av korona, restriksjoner, avlyste avtaler, videomøter, alle som ikke klarer å følge reglene, kjefting på alle som ikke klarer å følge reglene, lockdown, motivasjonstaler, syting, å ikke ha noen å syte til, bursdager på messenger, å bare se digitale ansikter, å stå opp for å se en skjerm hver dag, sol i ansiktet på hjemmekontor, sol i bakhodet på hjemmekontor. Ja, egentlig veldig mye.

Derfor skal ikke dette bli enda et syteinnlegg. For nå som jeg i løpet av bare et par uker har avlyst brettspillkveld, bursdagsfeiring på restaurant, brudekjoleprøving, å få besøk av min beste venninne og påskelam hos mamma og pappa, så kjenner jeg at jeg trenger noe å glede meg til. Noe som ikke kan bli avlyst på grunnlag av korona. NOEN ting denne pandemien ikke kan ta ifra meg.

Bursdag

Jeg gleder meg til

⭐️  Å feire bursdagen min med Øystein, Ringenes Herre og sushi nå på mandag
⭐️  Ringenes Herre-risk i påskeferien med Øystein
⭐️  Påskelam… Med Øystein..
⭐️  Å feire bursdagen til ØYSTEIN i slutten av april
⭐️  At vi skal få en til katt i starten av mai. Skal hente den med Øystein.

Jeg innser nå at jeg burde være veldig takknemlig for at jeg går gjennom det her sammen med Øystein, for han bidrar visst på alle mine nåværende punkter. Jeg skal derfor grave enda dypere og lete fram flere fine ting jeg gleder meg til, som jeg ikke er avhengig av noen andre for å få gjennomført:

⭐️  Dra på fjelltur når snøen smelter
⭐️  Overnatte i telt når varmen kommer
⭐️  Bygge nytt spisebord
⭐️  Pakke vekk vinterklærne
⭐️  Lese påskekrim
⭐️  Se påskekrim på TV
⭐️  Kjøpe inn masse godis til ferien
⭐️  Å spise vafler over discord med jobben på torsdag

Ringenes Herre Risk

Før jeg skrev dette innlegget kjente jeg at det var lite jeg egentlig gledet meg til. Jeg følte litt at alt det som har gitt meg håp og motivasjon var blitt avlyst. Nå sitter jeg igjen med en varm og kriblende følelse i kroppen igjen. En liten glede har satt seg i meg.

Da jeg startet på første punktet trodde jeg listen kom til å bli kort. Men jeg gravde, og fant fram punkt etter punkt.

Du tror kanskje at din liste også er kort, men prøv å skrive en likevel. Sett deg ned med penn og papir og begynn! Det er ingen andre enn en selv som kan gjøre noe med motivasjonen i hverdagen. Kanskje det ikke hjelper, men det er vel verdt et forsøk? Det kan være små gleder, bitte små ting å holde seg fast i, som ikke kan bli revet vekk fra deg på grunn av covid. En ny episode av en serie du følger med på? Et nytt magasin som blir sluppet? Noe som har med våren å gjøre? Når man leter finner man plutselig ting man ikke hadde tenkt på før, ting man kanskje ikke hadde verdsatt hvis man ikke minte seg selv på at de fantes.

Klar for påske!

Påskepynt

Nå er det bare en uke igjen til palmesøndag, og da syns jeg det er innafor å begynne pyntingen! Det blir jo ikke heelt det samme når det står en stor datamaskin midt på stuebordet, men det får være det samme. Litt koseligere stemning blir det i stua uansett!

En del av påskepynten er laget selv, som for eksempel pyntingen av eggene over, og fjærpinnen. Du kan sjekke ut sju enkle DIY’s her.

PåskepyntPåskepyntPåskepyntPåskepyntPåskepyntPåskepyntPåskepyntPåskepyntPåskepyntPåskepyntPåskepyntPåskepyntPåskepyntPåskepyntPåskepyntKatt

Og til slutt må jeg avslutte med et bilde av katten, for alle de som bare leser bloggen min for å få glimt av den. Vær så god!

Ha en riktig god søndag, og kos deg med nedtelling den siste uken før påskeferie 💛

“Save the date”-kort

Save the date kort

Nå er “Hold av datoen”-kortene endelig laget, og de fleste er sendt ut. De siste overrekkes personlig senere, eller så ordner Øystein med å få ut kortene til sin egen slekt og vennekrets. Det var så godt å få unnagjort, og det var puslearbeid å sette sammen alle sammen. Jeg fikk heldigvis hjelp til å klippe ut selve kortene av Elisabeth, hvis ikke tror jeg at jeg fortsatt hadde sittet og klippet kantene på kortene.

Jeg beskriver litt mer i detalj hvordan disse kortene lages lenger ned ↓

Save the date kort

Innkjøpsliste

Papir – 162kr

Voksstempel – 129kr

Voksstaver – 39kr for pakke med to stykk

Brudeslør – 79kr

Blomster  Save the date kortSave the date kortSave the date kort

Invitasjonene er laget i Illustrator, med inspirasjon fra Pinterest. Jeg har printet dem ut fra skriveren her hjemme, og gikk veldig god hjelp av Elisabeth til å klippe ut alle sammen. Alle som har barn får med en liten lapp der det står “Invitasjonen gjelder alle i husstanden over 18 år per 21. mai 2022”, slik at det skal være mulig å planlegge helga allerede nå. Det er jo heller ikke sikkert man ønsker å holde av helga om det betyr at barna ikke får være med.

Jeg har delt mange ark på midten, slik at de skulle bli i A5-størrelse. På dem har jeg printet et lite mønster med “logoen” vår. Dette papiret skal være konvolutten. På midten legger jeg først selve “Hold av datoen”-kortet, og over den den lille lappen om at barn dessverre ikke er invitert. Deretter brettes A5-arket rundt innholdet og forsegles med voks og en liten blomst.

Veldig enkelt, men pent!

Save the date kortSave the date kortSave the date kort  Save the date kortSave the date kort

Invitasjoner med mer utdypende informasjon sendes ut nærmere bryllupsdagen, men jeg tenkte det var lurt å sende ut en liten beskjed om at det faktisk blir bryllup. Vi skal invitere folk fra fjern og nær, og det kan være mange som har behov for god tid til planlegging!

Save the date kort

På maleballen igjen

Akrylmaling

Det er rart dette med “lockdown”, hvor fort malepenslene dukker opp igjen. De bare “Heihei, oss har du ikke brukt på en stund..”.

Jeg har hatt litt behov for å male veldig enkle ting i det siste, sånne malerier som bare tar opp til en halvtime å male og som ikke krever så mye ferdighet eller utstyr. Når det man trenger er noen ekstra tykke A4-ark og litt hamstring av maling på Søstrene Grene, da er veien kort fra Youtube til vegg.

Nå har jeg testet en del ulike, enkle videoer, og har bygd inn film til dem alle lenger ned i innlegget her. Ikke døm meg for mitt resultat, jeg maler for gøy! Det anbefales at du også gjør. Så skaff litt maling og et par pensler, så følger du også noen av disse youtubevideoene. På null komma niks er du en filosoferende kunster som lever av luft og rødvin.

Akrylmaling  Akrylmaling

Akrylmaling

Akrylmaling

Akrylmaling

Akrylmaling

Akrylmaling

Noen som fristet å prøve ut?

 

Ett år med hjemmekontor!

Hjemmekontor

TENK at det basically har vært hjemmekontor et helt år, foruten et par sommermåneder hvor det naturlig var både ferier og en del hjemmekontor på grunn av liten aktivitet. Jeg føler litt at jeg har grodd fast her. Det går på en måte litt for bra nå. Plutselig er det ork å gå ned til sentrum en tur. Det er sykt digg å stå opp og bare åpne PCen klokka åtte, fiks og klar for jobben. Ta lunsj når det passer seg, kort avstand til snacksen, digg lunsj hver dag.. Ja, jeg setter stor pris på mat. Det er deilig at man ikke trenger å vaske håret like ofte, at man kan sitte i kosebukse, at du kan få unnagjort husarbeid mellom slagene og at jeg og Øystein får tilbragt så mye tid sammen.

Men savnet etter kollegagjengen er stor. Det er ikke det samme med webmøter, det blir aldri den samme dynamikken med småprating, varme reaksjoner og intern humor, når vi alle sitter hjemme i hver vår stue med et kamera i ansiktet. Det skal bli SÅ godt å være oftere på kontoret!

Tenk så få mennesker vi har klemt i løpet av et helt år. De kan vi ikke telle på mange hender, i hvertfall ikke jeg. Så få sammenkomster, fester, reiser, men likevel et så minneverdig år. Det har gått sykt fort, og det har vært spennende og rart. Forhåpentligvis et år vi aldri skal oppleve igjen!

Selfie

Bullet journal: Litt sent mars-innlegg

Bullet journal: mars-mål

Temaet for månedens bullet journal-side er bursdag! Våren starter alltid med et smell i mars, fullstappet av bursdagsplanlegging, sol og påskeferie! Sola har begynt å titte frem, men pollen har enda ikke begynt å dominere luftrommet. Jeg må holde meg igjen fra å begynne med planting utendørs, for én dag er det kanskje 15 grader, mens neste natt er det frost. En spennende og koselig tid.

I mars skal jeg fortsette med gode rutiner, men legge lista litt lavere, siden jeg har falt litt av i det siste. Det føles bedre å klare målet enn å føle det er uoppnåelig. Det er lettere å droppe i det hele tatt hvis målet er tre økter på en uke, enn om det bare er to.

Denne måneden holder jeg kodekurs hver fredag og har jevnlige vinkvelder med Silje over discord. Jeg skal se over egen økonomi igjen og investere riktig og fornuftig. På jobb skal vi begynne med faggrupper, der vi får en time hver uke på å virkelig sette oss inn i eget fagfelt for å bli inspirert og enda dyktigere. Til slutt skal jeg hjem til mamma og pappa for påskeferie og prøve brudekjole i Lillestrøm sammen med Silje. Dette er altså en måned veldig mye bra skal skje, og jeg kjenner det kribler av tanken!

Bullet journal: mars-mål

Mål for mars

Helse

✓ Trene to ganger i uka

✓ Daglig pushups

✓ Leggetid før klokka 12

✓ Tre veggismiddager i uka

✓ Begynne å jogge igjen

Kjærlighet

✓ Møte familie og gode venner

✓ Prøve brudekjoler

✓ Feire bursdag

✓ Ha digitale vinkvelder

Karriere

✓ Investere penger smart

✓ Begynne med faggrupper

✓ Høre på poden til Kode24

✓ Oppdatere jobbspillelista

Annet diverse

✓ Holde kodekurs

✓ Gjøre klar Yaris

✓ Pakke ned vinterklær

✓ Bygge spisebord

✓ Få ned boliglånsrenta

✓ Male

 

Bullet journal: mars-målBullet journal: mars-mål

Ha fortsatt en nydelig mars!

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top