MGP-fest

MGP-festMGP-fest

Jeg har aldri hatt MGP-fest og har aldri deltatt på en heller. Men har vært bittelitt misunnelig når jeg har sett venner har holdt slike rundt om i landet. De siste årene jeg har fulgt veldig lite med på Melodi Grand Prix, men har som regel fått med meg hvem som vinner og ish hvordan det går i Eurovision.

I år hadde jeg planlagt å få med meg finalen, men delfinalene følte jeg ikke et så stort behov for å se. Det var helt til nyheten droppet om at min egen kusine skulle delta i dette sirkuset. Plutselig ble det veldig mye mer interessant, og jeg måtte sjekke ut alle konkurrentene hennes, og se hvordan YouTube-reaksjonene var. Det gjorde at jeg også måtte sjekke ut de tidligere delfinalene, og plutselig hadde det skjedd. Jeg var bitt av MGP-basillen.

Kanskje grunnen til at jeg har holdt meg unna de siste årene er at jeg tydeligvis var et så lett offer. For etter et par youtubevideoer med minneverdige Eurovision-øyeblikk, strømmet minnene og gleden over meg som en tsunami av glitter, glam, spektakulære sceneshow, halvsure toner og rørende ballader. Musikkonkurransen som aldri viker vekk fra egne klisjeer og som gjør oss like patriotiske som vinter-OL. Takk og lov for at jeg har blitt dratt inn igjen!

MGP-festMGP-fest

Så i kveld kommer et par venninner over, og vi skal ha en ordentlig (koronavennlig) MGP-fest, der vi skal heie fram de som skal representere Norge i den store Eurovision-konkurransen. Jeg er selvfølgelig 100% objektiv når jeg skal bedømme mitt eget kjøtt og blod, Emmy, som er den flinkeste og beste av dem alle. Stemmeskjemaer er printet ut fra NRK, drinkingredienser ligger klare, ballonger er hengt opp og paljettkjolen er dratt fram. Nå er det bare å vente på at det braker løs klokka åtte i kveld!

MGP-festMGP-festMGP-fest

PS: Til og med ballonger kan fikses og gjenbrukes, om du har vesner som bor i huset, og som liker å ødelegge alt du eier og har.

Frøet

Interiør

Jeg ligger bare her og gror
og drikker vann og spiser jord.
Her er så varmt og mørkt og vått.
Her er så fredelig og godt.

I natt kom regnet lett på tå
og banket ganske sakte på.
Det hvisket til meg: Lille bror,
en vakker dag blir du så stor

at du kan løfte taket vekk.
Og i en bitteliten sprekk
vil hele verden åpne seg
og sola smile ned til deg.
Inger Hagerup

Urtehage

Flere som gleder seg til vår?

Bullet journal: Februar

Bullet journal for februar

Velkommen februar, årets korteste måned! Den aller siste vintermåneden og dermed kanskje den siste måneden vi kan stå på ski og slalåm. Så det må vi prøve å få gjort.

Ellers er det jo lite konkrete planer for måneden, siden det er pandemi, men vi skal nå nyte den likevel!

Jeg har dratt fram fjorårets Bullet Journal, og bladd meg videre for å fortsette den i året som kommer. Jeg er ikke veldig flink, har ikke 1000 ulike tegnesaker eller tengeskills, og bruker heller ikke daglige moodtrackere eller tegner hvor mange vann jeg drikker illustrert med et vannglass hver dag. Men en helt grei og motiverende oversikt har jeg likevel! Jeg setter mål for måneden fordelt på kategoriene “Helse”, “Kjærlighet”, “Jobb” og “Annet”, og setter opp en rengjøringstracker på siden. Har jeg mål som kan trackes, så skriver jeg også dem ned på venstre side.

Bullet journal for februarBullet journal for februarBullet journal for februar

Mål for februar

Helse

✓ Trene tre ganger i uka

✓ Daglig pushups

✓ Leggetid før klokka 12

✓ Tre veggismiddager i uka

Kjærlighet

✓ Feire valentinshelga

✓ Sende ut “Save the date”-kort

✓ Booke ny time for kjoleprøving

✓ Ringe de jeg er glad i ❤️

Karriere

✓ Dra på et inspirerende webinar

✓ Lese meg opp mer på css og vue og andre frontend-ting

✓ Finne punkter jeg setter pris på med arbeidsplassen min

Annet diverse

✓ Finne blogginspo

✓ Få ned boliglånsrenta

✓ Holde kodekurs i uke 8

✓ Lage dyrkeplan for 2021

✓ Lage et nytt spisebord

 

Bullet journal for februar

Rengjøringstracker for Februar

Ukentlig:

Støvesuge
Vaske bad
Bytte alle håndklær

Annenhver uke:

Skifte sengetøy
Rydde kjøleskap
Vaske kjøkkenvask og skapdører

Månedlig:

Støvtørke hyller og lister
Vaske gulv
Rydde kjøkkenskuffer

Bullet journal for februarBullet journal for februarBullet journal for februar

Nederst på høyre side står det skrevet “Små gleder” og “Sanger”. Jeg skal jeg underveis i løpet av måneden fylle ut ting jeg opplever som gjør meg glad, og sanger som preger hverdagen min.

Bullet journal for februar

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top