DIY – 7 påskedekorasjoner

påskepynt

Det er endelig klart for påske på søndag, og jeg gleder meg såå mye! Jeg elsker påsken, og vanligvis har jeg veldig mange tradisjoner den tiden. Jeg kommer ikke til å droppe alt av tradisjoner på grunn av tiden vi er i nå, jeg skal bare tilpasse dem. Jeg og Øystein skal gi hverandre påskeegg, jeg skal lage påskelam til oss og vi skal se på krim. Det blir selvfølgelig ikke det samme som å gjøre alt dette sammen med familien min, men sånn er det! Jeg gleder meg til å ordne i hagen og grille på verandaen.

Og første punkt på listen over ting som skal gjøres til påsken er på pyyyynteeee! Så i går ga jeg meg selv i bursdagsgave å finne frem all påskepynten fra boden og dandere den rundt i leiligheten. Mesteparten av pynten er hjemmelaget, og jeg deler oppskriftene på alt under her.

Hjemmelaget påskepynt

Det du trenger

– En pose med fjær (mine er kjøpt på Nille og har praktiske ståltråder på seg)

– Lim, limpistol eller tape

– Pappegg (selges billig i matbutikker og kjedebutikker)

– Maling og maleutstyr

– Tørre kvister (gå en tur og plukk noen fra bakken)

– Vaser og fat

– Sløyfebånd

– Hyssing

Hjemmelaget påskepynt

påskepynt

7 påske-DIYs

Påskekvist

 1. Teip sammen kvister, slik at de får ønsket vinkel og ikke faller fra hverandre
 2. Surr eller lim fjær rundt omkring på kvistene
 3. Heng påskeegg på utstikkende greiner

Hjemmelaget påskepyntHjemmelaget påskepynt

Påskefat

 1. Finn et fat og en lysestake (eller annen pynt)
 2. Dander fjær og påskeegg rundt på fatet.

dav

Påskeegg med fjær

 1. Mal pappeggene i en valgfri farge
 2. Lim fjær på enden, slik at de legger seg over egget

påskepyntpåskepynt

Påskeegg med sløyfe

 1. Mal pappeggene i en valgfri farge
 2. Knyt en sløyfe med et matchende silkebånd
 3. Bruk limpistol eller annen lim til å feste sløyfen

påskepyntpåskepyntpåskepyntpåskepynt

Påskeegg med heklebånd

 1. Fingerhekle hyssing til passelig lengde.
 2. Bruk limpostol for å feste heklebåndet rundt kanen av påskeegget.
 3. Klipp av enden når du har kommet helt rundt, og bruke en stor limklatt til å feste godt.

påskepynt

Påskerede

 1. Finn en pen glassbolle
 2. Lag et lite rede med strå og halm og legg et påskeegg på toppen

Hjemmelaget påskepyntHjemmelaget påskepynt

Prikkete påskeegg

 1. Mal et påskeegg helt hvitt.
 2. Bland maling (jeg valgte svart) med litt vann, slik at den blir rennende.
 3. Fyll en malingskost med en del maling, hold kostehårene stramt bakover og slipp opp slik at det spruter små malingsflekker på egget.

påskepyntpåskepynt

BONUS! Jeg har kjøpt noen enkle, pastellfargede egg til å henge opp fra Nille, men man kan enkelt lage like ved å blåse ut av eggeskall, male og så lime på et sløyfebånd.

Håper noen av tipsene var greie, og at du gleder deg like mye til påske som meg! Ha en deilig kveld videre.

En helt perfekt bursdag!

Bursdag

I dag har jeg buuursdag🎈 Og for en fin bursdag det har vært! Alt har bare vært så superbra, fra morgen til kveld!

Dagen startet med at Øystein lagde pannekaker til frokost, og de ble kjempegode. Det ble ingen pakkeåpning på meg, for jeg har allerede åpnet alle pakkene mine, hehe (det var verdt det). Deretter fant vi fram potetgull og godteri og satte på Hobbiten: En uventet reise på TV’en, mens vi spiste og koste oss. Jeg bakte en kake som ble sykt stygg, men som smakte veldig godt!

Da filmen var ferdig bestilte vi sushi fra Dattebayo, som denne helga leverte på døra gratis. De tilbød også vipps-betaling, så kontakten var på et minimumsnivå. Vi satte på enda en Hobbiten-film likegodt, og var rimelig stappmette da vi var ferdige med å spise. Derfor gikk vi oss en luftetur, og så spilte vi litt kort da vi kom hjem.

BursdagBursdagBursdagBursdag

sushi

Nå syns jeg det var deilig å bare slappe av med å blogge og se på TV, for vi har jo vært sammen hele dagen. Ha en veldig fin kveld videre, alle sammen!

Åh, forresten! Slik så det ut da vi feiret den på fredag (man må jo ha en ordentlig bursdagsfest, selv i disse dager):

Bursdag

Tegning er makt

WebinarWebinarWebinar

Noen ganger er det deilig, og også ganske nødvendig, med et avbrekk fra vanlige arbeidsoppgaver. Derfor anbefalte sjefen min oss alle i Aplia til å sjekke ut et webinar Knowit hadde lagt ut, som het “Tegning gir superkrefter” 🦸🏼‍♀️  Et webinar er et seminar bare på nett. En slags forelesning eller presentasjon. Jeg har vært veldig lite på webinar, og skal innrømme at jeg ofte blir veldig trøtt og lei fort av å sitte på en skjerm mens noen skal inspirere meg. Men denne gangen gikk det faktisk veldig bra! Webinaret handlet om å bruke enkle tegninger til å formidle ting. Om hvordan små illustrasjoner kunne forklare mer enn mange ord, og hvordan man enkelt kunne fortelle om følelser, systemer, forbindelser og historier uten et eneste ord, men kun med små pennestrøk. Hvor enkel kan tegningen min være for at folk skal forstå den? Det kan anbefales om de skal arrangere fler, for jeg gleder meg allerede til å ta i bruk de nye tegneteknikkene, haha.

Webinar
Her fant jeg akkurat ut av headsetet ikke var på, så det ble avspilt med høyeste lyd fra Macen istedenfor.

Det er ordentlig fredagsstemning i hjemmet her nå, og jeg trengte virkelig dette avbrekket for å komme meg videre på den litt for lange veien mot helg. I kveld skal jeg feire bursdagen min online, så det blir jo noe ganske nytt! Vi må alle tenke alternativt, og det jo ikke vits at ting stopper 100% opp. Selvsagt skal jeg ikke treffe noen fysisk for bursdagsfeiring, men mange har sagt ja til å skåle med meg via internett, så jeg satser på at det blir koselig. Man kan fortsatt spille enkle, online spill sammen og ha drikkeleker, selv om man ikke sitter i samme stue.

Webinar

God helg!

Klassiske spill i moderne innpakning

Da jeg gikk entreprenørskap og bedriftsutvikling på skolen lærte jeg noe veldig viktig når det kommer til det å skape et nytt produkt; at man skal skape et behov målgruppen ikke visste at de hadde. Dette prøver jeg å ha med meg når jeg ser ting jeg får lyst på. Har jeg egentlig behov for det, eller prøver de å skape det behov hos meg så jeg skal kjøpe det? Vanligvis går dette bra, og jeg klarer å unngå at boden blir full av tull.

Jeg vet ikke om det noe med “tida vi er i” eller hva, men nå har jeg oppdaget noe som jeg vet jeg ikke har behov for, men som jeg har sykt lyst på. Nemlig…

*trommevirvel*

… pent design på enkle, gamle bordspill.

Det er kjempedust, sånn egentlig. Det er nøyaktig de samme spillene som man kan kjøpe på lekebutikken til en sikkert mye billigere penge. Det er bare at innpakningen, brettene, brikkene og fargene er så utrolig mye penere enn de er på de vanlige spillene. Jeg får lyst til å kjøpe alt jeg fant og bare ha eskene stående framme til pynt! Her er et utvalg av det jeg fant:

 

Collage med fine brettspill

Yatzee – Domino – Sjakk – Backgammon – Pick up sticks – Tre på rad – Puslespill – Ludo

Det er ganske dust. Så jeg klarer nok å la være og kjøpe med meg alt sammen. Jeg kan heller ønske meg det! Selv om det er ganske pinlig å skrive “Jeg ønsker meg et PENT yatzee-spill”, haha. Nei, jeg får heller bare nyte synet av alt på nettet, og så vente til også dette behovet sakte, men sikkert, flyter av sted som de fleste andre forbrukerbehovene vi har.

Ha en fiin torsdag, og husk: I morgen er det freeedag!

11 tips til å få hyttestemning i egen stue

Sofa med pledd

Jeg forstår veldig godt at dere hyttefolk er lei dere nå, og jeg forstår alle deres klager. De strenge tiltakene fra regjeringen har jo blitt utsatt med tre uker til. Det er jo veldig urettferdig at dere ikke får en pause fra huset deres i det ekstra huset deres på fjellet. Det må være veldig frustrerende å ha det så godt at man bare måå ha det litt mindre luksuriøst rundt seg. Men fortvil ikke! Jeg har rådene som kan hjelpe deg med å føle på den gode hytteånden uten å måtte bryte loven eller endre boadresse!

Ringenes Herre

1. Skru av varmeovnene, slik at du får det isende kaldt hjemme i minst et døgn. Da får du brukt raggsokkene det har gått hull i og ullgenseren som har krympet i vask én gang før du skrur alle varmeovner opp på fullt, slik at det blir altfor varmt og du kun kan gå med superundertøy. Akkurat som i god hytteånd!

2. Lukt av peis. For å erstatte den hyttelige lukten av peis kan du finne en ildfast form og tenne på litt papirer (bare ikke dopapir, det er hellig i disse dager) og fyrstikker oppi den. Det er viktig at du bruker nesten en hel fyrsikkeske med én og én fyrstikk, sånn for å gjøre det autentisk med peistenning.

3. Skuffende skiføre. Skuffende skiføre har vi allerede utenfor, så dette punktet er jo alt i boks. Perfekt!

4. Dårlig strømtilførsel. Det er viktig at du med jevne mellomrom kutter strømmen, så du får følelsen av at strømmen på liksomhytta er like dårlig som strømmentilførselen på den ekte hytta. Pass derfor på å kutte strømmen om du plutselig kommer til å skru på mer enn to plater på komfyren.

5. Bygg om boden til en utedo. Det er enkelt, her er en liten DIY-guide: 1. Grav et stort hull under boden. 2. Sag ut et stort, firkantet hull over der du gravde. 3. Bygg en boks over hullet. 4. Kutt ut et hull på toppen av boksen. Slik får du en perfekt utedo! Du må forresten søke deg opp på reglene rundt det å faktisk benytte seg av en utedo på nett, for det vet jeg ingen ting om.

6. Bytt ut kjøleskapet med et minikjøleskap. Man har jo gjerne ikke de største og mest luksuriøse kjøleskapene på hytta, så du burde nok bytte ut det du har med et mindre og dårligere du og. Maten blir kanskje fortere dårlig i et varmt kjøleskap, men hva gjør man vel ikke for den gode hyttestemningen?

7. Trekk ut internettkabelen. Internett på hytta er jo definitivt ikke lov, så trekk ut kabelen umiddelbart.

8. Finn fram Ludo, men pass på å gjemme vekk noen brikker. Det blir jo ikke ekte med mindre det mangler brikker til alle brettspill og kort til alle kortspill.

9. Kok vann i kjele til kakaoen. Den gode vannkokeren må nok ryke for at hyttefølelsen skal bli bevart, så kok heller vann i en kjele. Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves!

10. Kjøp noen koselige hyttetroll. Det er ingen ordentlig hytte uten noen søte og creepy hyttetroll i hver krik og krok. Du får sikkert kjøpt dem på en suvenir-butikk.

11. Ta en biltur. Sperr alle barna inni en overlesset bil og kjør rundt et par timer. Da vil du få følelsen av den koselige familieånden og få en fin pekepinn på hvordan de kommende ukene ville bli.

rom123

Neida. Enkelte av punktene er kanskje noe overdrevet. Men på ekte, dette er ikke tiden for å fokusere på sine egne i-landsproblemer. Les bok, finn fram raggsokker, spill brettspill og slapp av under et pledd hjemme i egen stue. Så tar vi påskeferien i Trysil neste år 🤍

 

 

 

OOTD: Korona-proff

Dressoutfit

God mandag!

Selv om det er unntakstilstander i landet betyr ikke det at man trenger å bare gå i joggebukse og aldri fikse seg litt. For meg er det alfa omega for motivasjonen, at jeg i hvert fall føler at jeg gjør en jobb, og ikke bare går rundt og loffer hele dagen. Det hjelper veldig for å holde på arbeidsdag-strukturen, når man skifter av seg jobbklær etter en lang arbeidsdag, og så tar på seg ordentlige klær igjen når man skal starte på neste morgen.

DressoutfitDressoutfitDressoutfitDressoutfit

Nå for tiden er jeg veldig glad for at jeg har mange komfortable, men fine bukser. Billige dressbukser har en tendens til å være laget i et veldig digg stoff, som ikke skiller seg så altfor mye fra vanlige joggebukser. De bare ser mye mer fancy ut. I tillegg er det jo ingen som legger merke til om det mangler en BH under skjorta når du kun skal vises på videokonferanser. Dermed har det blitt enkelt for meg å sette sammen antrekk som får meg til å føle meg fresh og “på”, uten at det går ut over komforten på hjemmekontor. Av det jeg har på meg her er skjorta og blazeren kjøpt på Fretex, og buksa kjøpte jeg i 2017, så den selges ikke mer. Så dette er kanskje et lite givende innlegg hvis du er ute etter konkrete plagg, sorry for det.

Jeg slenger ved et par bilder som illustrerer problemet med selvutløser som fotograf, just for fun:

Dressoutfit - failet bildeDressoutfit - failet bilde

Flere som er enige i antrekket betydning for høy motivasjon?

Status: Tilpasser oss godt

Bengalkatt

Hjertelig god søndag alle sammen!

Hvordan er formen? Hvordan er situasjonen din?

Denne uka har vært merkelig, og det som kanskje er aller rarest med det hele er hvor fort jeg merker at jeg tilpasser meg situasjonen. Hvor flinke er ikke egentlig vi mennesker til å tilpasse oss en ny hverdag? I starten syntes jeg det var ordentlig hardt å ikke skulle se venner, kollegaer og familie. Jeg følte at jeg holdt på å gå på veggen. Men nå, etter bare en uke, merker jeg at jeg har klart å bli vandt med situasjonen. Det er ikke i tankene mine at jeg skal spørre venninnene om de vil komme på vinkveld, at jeg skal spise lunsj på Sitt Ned på kollegaene mine eller at jeg og Øystein skal på kino sammen. Det er ikke et alternativ, og derfor ikke et behov eller et savn. Det er slik det er, vi skal være inne, og det er helt greit.

I starten av uka var jeg mer frustrert. Det har vært litt smånaging her hjemme, men vi har funnet gode måter å komme i godt humør igjen. Og i dag har vi kun sittet inne og sett på Ringenes Herre hele dagen. Før ville det ført til en haug med frustrasjon, dårlig samvittighet over å ikke utnytte helgen og massiv rastløshet, men nå er det bare fint. Vi har kost oss så mye, og det tror jeg er viktigere enn noe annet akkurat nå. Finn ut hva som får deg til å kose deg også.

BengalkattRingenes Herre

I går skulle jeg feiret 25-årsdagen min med vennene mine, men istedenfor skal jeg feire den over Discord neste helg. På fredag hadde vi lønningspils med jobben etter klokka fire, også på Discord. Vi spilte morsomme spill sammen og hadde det veldig gøy! Vi tilpasser oss en ny hverdag, og det er så viktig. For vi aner ikke hvor lenge vi skal gjøre det på denne måten, og da kan man ikke henge igjen i gamle vaner. Vi må alle tilpasse oss. Alt det morsomme og spennende vi hadde planlagt for i år må nok flyttes til neste år. Det store eventyråret jeg og Øystein skulle ha, der vi skulle utforske alle Norges spennende begivenheter både på land og i havet, kan hende må vente, og det er helt greit. Livet er langt og det kommer et neste år.

InteriørInteriør

Og så syns jeg 2021-russen kan invitere med seg 2020-russen på sin feiring neste år, så vi slipper å høre på gråten deres noe mer, og de får brukt de fine bussene sine. Vær litt rause med dem.

5 tiltak for å holde på arbeidsmiljøet

Great place to work

Dette innlegget ble først skrevet og publisert på aplia.no.

Nå har vi i Aplia sittet på hjemmekontor i over en uke, og begynner å bli vant til vår nye hjemmekontor-hverdag. Men det å opprettholde et godt arbeidsmiljø kommer ikke gratis, og vi er veldig opptatt av at alle ansatte skal trives med arbeidsplassen, selv om vi ikke får sett hverandre fysisk lenger. Vi har innført en del tiltak som fungerer og vi vil dele disse, sammen med noen andre gode arbeidsmiljøtiltak.

Tiltak for å opprettholde et godt arbeidsmiljø

 1. Planlagte kaffeslabberas. Et av de første tiltakene som ble innført i bedriften var planlagte kaffeslabberas hver dag klokken 08:00 på Google Hangout. Det pleier ofte å være lav terskel for å sitte og småprate litt med hverandre hver morgen på kontoret, og det er derfor fint å få fortsette med dette, selv om vi ikke ser hverandre fysisk. Dette gjør at alle får dratt seg opp tidlig, slik at ikke dagen soves bort. Det skaper struktur i hverdagen, samtidig som at alle får en hyggelig oppdatering på hverandres liv og hverdag.
 2. Lønningspils. I dag er det lønningsdato, og da skulle vi gjerne tatt noen øl med hverandre på kontoret etter arbeidstid. Nå som vi ikke lenger kan det har vi innført et alternativt tiltak ved å ha lønningspilsen over Discord istedenfor, slik at vi alle får snakket sammen og sett hverandre. En av de ansatte skal lage kahoot-quiz, og det blir veldig koselig å gjøre noe hyggelig sammen!
 3. En sosial lavterskelkanal. Vi var tidlig ute med å opprette en kanal på en applikasjon som heter “Discord”. Der kan man se hvem som befinner seg i ulike samtalerom, det er enkelt å velge mellom om man skal ha videosamtale, eller bare sitte og prate løst, og det er veldig lett å hoppe ut og inn av samtaler. Discord brukes på privaten av mange ansatte, og det ble derfor en naturlig plattform for sosialisering. Din bedrift burde også finne en slik løs kanal som kan brukes utenfor møter, kun for å småprate og sosialisere.
 4. Feire små happenings. Selv om man ikke lenger kan treffes er det viktig å ikke gi slipp på bedriftens høydepunkter. Hos oss setter vi blant annet vafler veldig høyt, det er samlende, smaker digg og er enkelt å lage. Vaffelen symboliserer kos og varme. På onsdag er det den internasjonale vaffeldagen, og det kan vi ikke bare la passere. Vi har derfor planlagt et eget møte for å feire denne dagen, der mange av oss skal lage egne vafler og ta en pause fra arbeidsdagen. Det skaper samhold å gjøre slike små ting sammen, og det gjør at vi ikke mister den viktige feire-kulturen i bedriften vår.
 5. Spis lunsj sammen. Mange bedrifter har begynt å ha noe så lurt som online lunsj med hverandre i lunsjpausen, nettopp for å bruke den allerede avsatte fritiden til å holde tritt med kollegaer. Man spiser jo vanligvis lunsj sammen på kontoret, så hvorfor ikke fortsette med dette når man har hjemmekontor? Det er en god måte å holde kontakten og gjøre noe hyggelig sammen.

Håper tipsene var til nytte for mange, og masse lykke til med å opprettholde arbeidsmiljøet hos dere og. Om du ønsker å bli kollegaen min er vi alltid på utkikk etter flere som kan bidra til det gode klimaet vi har, så trykk deg inn her for å søke på utviklerstillingen vi har utlyst.

5 tips til trening uten senter

Hjemmetrening

I dag var det fjerde dagen på hjemmekontor, og i løpet av de siste dagene har det blitt mindre og mindre kontakt med omverdenen. Elisabeth var innom og hentet en VGA-kabel i går, da la jeg den på trappa, slik at vi ikke trengte å være nær hverandre. Ingen av oss har symptomer, men det er ikke noe vits i å risikere noe. Det var sist gang jeg så noen andre enn Øystein!

Denne lille isolasjonen kan veldig fort tære en del på humøret, hvertfall når man sitter på hjemmekontor hele dagen og ikke kan blåse ut på noen andre enn hverandre. I går hadde Øystein en dårlig dag, i dag hadde jeg, og da begynner vi å småkrangle til en av oss sier “Du burde bevege deg i dag, for du er skikkelig grinete”. Og det er sant. Bevegelse er såå viktig for å holde psyken på plass denne perioden. Men når man ikke har et treningsstudio å dra til kan det være vanskelig å finne motivasjon og gode treningsformer. Derfor håper jeg at dette innlegget kan være til både inspirasjon og motivasjon!

Jeg må presisere tydelig at jeg IKKE er personlig trener eller har noen annen form for dokumenterbar kompetanse på dette området. Dette er kun tips fra en som trenger litt hjemmebevegelse selv til resten av det rastløse folk der ute.

1. Løping ute. Kanskje et åpenbart punkt, men du så lett det er å slite ut kroppen litt når man får løpt vekk energien. Når man løper ute kan du virkelig bruke de siste meterne på å bli ordentlig sliten, eller du kan ta det som en helt rolig tur for å bare strekke på beina. Kanskje dette er tiden for deg til å komme i gang med nye løpemål? Kanskje et mål for denne perioden kan være å delta på KK-mila eller en annen distanse?Jeg kan anbefale appene “Running” fra Adidas og “Zombies run”. Begge er gode løpeapper på hver sine måter, “Running” for tracking av løpedistanse, sette seg mål og studere fart og distanse. “Zombies run” gjør løpingen gøy ved å ha mange ulike mål og oppgaver. En slags gamification av løpingen.

OBS! Om du er i karantene er det veldig viktig at du ikke jogger i nærheten av folk. Eventuelt må dette punktet droppes.

 

2. Treningsvideoer. Sats tilbyr online trening for alle, og jeg er såå positivt overrasket over hvor bra videoene deres er. Jeg kan ikke huske sist jeg var så støl i magen som etter jeg hadde tatt en av Absolutionvideoene deres. Jeg anbefaler alle å sjekke ut om de finner noe for seg, om det så er yoga, styrke, kondisjon eller bare gøy dans. Og hvis du ikke finner noe der, kanskje du finner noe på Youtube? Der er det uendelig mange ulike treningsvideoer du kan teste ut, i alle mulige lengder. Å ha en instruktør kan være veldig motiverende, for selv om du ikke ser personen fysisk har du likevel en standard å følge.

 

3. Bygg eget treningsstudio. Enten du gjør det i hagen, garasjen eller du har stor nok plass inne, så kan det å bygge egne treningsapparater være både gøy og veldig nyttig i kampen om motivasjonen. Du kommer langt med tau og tykke greiner. Få hengt opp en pullup-stang, legg pinner mellom bord for dips-bars, bind en stor stein fast i et tau, slik at du kan dra den rundt, bruk en i familien som vekt på ryggen til knebøy. Det er bare fantasien som setter grenser for hva du kan få til uten masse fancy utstyr!

 

4. Treningsrutiner fra Instagram. Takk og lov for alle fitness-influenserne som nå virkelig tar tak og lager fancy, gøye treningsrutiner for hele kroppen som du helt fint kan gjøre hjemme. La deg inspirere av kontoer som Funkygine, Hannasundquist, Kaisafit, Treningskris, Ingerindubai og Thework0utcouple, som alle har varierte programmer og kan gi en ordentlig boost!

 

5. Treningsapper. Føler du ikke at treningsrutiner fra instagram eller treningsvideoer er tilpasset nok til deg og dine treningsbehov kan kanskje en treningsapp være løsningen. En app jeg selv er veldig fornøyd med er “Female fitness – Women workout” (kleint navn, jeg vet). I den appen kan du velge mellom mange ulike treningsrunder på ulike vanskelighetsgrader. Det er utfordringer, måloppnåelser og motiverende rapporteringer. Rutinene har gode beskrivelser av hver øvelse og det er satt av nok tid til å bytte mellom øvelsene. Anbefales!

Husk at det er viktigere å bevege seg i 20 min om dagen enn ikke noe i det hele tatt, så om du sliter med motivasjon kan det være et mål å bare holde på å 20 min hver dag? Sett opp en joggerute i Google Maps som bare er noen få km, eller finn korte og enkle programmer. Da er terskelen lavere for å sette i gang. Lykke til!

New in: Konglelampe

Vita Silvia Lampe

Jaa, så er jeg kanskje bitte litt basic i interiørstilen min, men jeg er så utrolig fornøyd med den nye taklampa jeg hentet hjem tidligere denne uka. Jeg fikk lyst på den allerede for et halvt år siden, og har siden sett etter den på Finn, Tise og markedsplassen på Facebook. Jeg har ventet på at den skal komme på tilbud, og på det perfekte tidspunktet, men så oppdaget jeg at den holdt på å gå ut av sortiment. I tillegg truet Øystein meg med at hvis ikke jeg snart kjøpte en ny lampe til soverommet, kom han til å kjøpe nye lyspærer til den eksisterende lampa der inne (og de er dyre). To av tre pærer har vært utgått i lang tid nå, så jeg skjønner frustrasjonen hans. Men da dro jeg endelig ned på Lampehuset og bestilte en slik pen lampe som jeg har ønsket meg lenge.

Vita Silvia LampeVita Silvia Lampe

Og nå henger den og lyser opp soverommet vårt og ser så peeen ut! Jeg eelsker den! Den har sånn perfekt lys som det går an å lese til, men det er varmt og lunt, så den er veldig søvndyssende. Det passer perfekt til kvelden. Nå syns jeg soverommet er komplett! Hva syns du?

Vita Silvia Lampe

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top