Portrettbildene fra bryllupet

Alle bilder er tatt av Andre Hofland.

Bryllupsvideoen vår

Brudepar

Foto: Niklas Aune Johnsen

Vi var så heldige og hadde Niklas Aune Johnsen som gjest gjennom hele bryllupsdagen vår, og resultatet er en perfekt bryllupsfilm fra en perfekt dag. Tusen, tusen takk for den nydelige videoen, Niklas! Den er helt gull 🙏 Og takk Silje (verdens beste forlover) for lån av din samboer, slik at dagen kunne bli foreviget på video.

 

 

 

Bryllupsdag

Brb, er litt opptatt med å gjøre Øystein til min nærmeste familie ❤️

git merge Flatebø

Par-shoot

Vi har gjort noe vi ikke trodde vi kom til å gjøre, nemlig hatt kjæreste-fotografering! Det lå aldri i planene før jeg booket fotograf for bryllupsdagen, og han ønsket at vi øvde litt sammen før bryllupet. Det er jeg veldig glad for at vi ble med på, både fordi vi fikk øvd oss, men også fordi han var så sykt flink! I løpet av 20 minutter klarte han å fange alle disse øyeblikkene.

Fotografen heter André Hofland, og tar utrolig fine bilder, av alt fra dyr, brudepar, natur og tilfeldige by-øyeblikk. Jeg kan steerkt anbefale han videre, for er utrolig hyggelig å samarbeide med.

Fem dager til bryllup

Forberedelser til bryllup

Den aller siste helga som ugift er over, og jeg fikk maks ut av den ved å dra på improteater på fredag for å støtte verdens flinkeste Lucy, etterfulgt av en tur på byen med hele improgjengen, og eurovisionfest på lørdag. Så det har vært to litt travle og slitsomme dager, med veldig mye latter og god stemning.

Nå er det fullt fokus på å få det siste, lille på plass til bryllupet. Øve på talen, skaffe det siste av drikke vi trenger, bestille en ekstra kake og så er vi egentlig good? Det føles veldig sykt.

Vi har satt av fredagen til rigging hele dagen, og vi skal få veldig mye hjelp. Jeg har skrevet ca. 100 lister for absolutt alt som har med planlegging å gjøre, bare for å være forsikret om at alt går som det skal. Hukommelsen min er som til en gullfisk, så om jeg ikke skriver ned hver eneste beskjed jeg får av folk, så kommer jeg heller aldri til å huske dem.

Stua vår er fullstendig kaotisk, og det er helt greit.

Forberedelser til bryllupForberedelser til bryllupForberedelser til bryllupForberedelser til bryllup

Forberedelser til bryllup

Capracon 2022

Nå har jeg endelig begynt å lande litt etter jeg gjorde noe av det skumleste jeg har gjort i min karriere.

For et par uker siden var jeg så heldig at jeg var invitert på Carpa Consulting sin interne konferanse for å holde et foredrag på 15 minutter og deretter delta i en paneldebatt om kjønnsbalansen i IT-bransjen.

Jeg gikk rundt og småsvettet hele dagen og var så nervøs. Heldigvis var det mange fine folk der som tok meg godt imot, så jeg slapp å stå alene i et hjørne hele dagen.

Foredraget og debatten skulle være rett etter lunsj, så jeg valgte å sitte alene på hotellrommet med lunsjen for å mentalt forberede meg, og for å gjennomgå manuset mitt en ekstra gang. Jeg var også bitte litt redd for å kaste opp maten jeg prøvde å stappe i meg, siden jeg var kvalm.

Heldigvis gikk alt over all forventning! Det var et sykt proft oppsett, som gjorde at jeg lett kunne lese mitt eget manus fra en liten skjerm på gulvet hver gang jeg fikk jernteppe, og arrangørene var utrolig dyktige på å få meg til å føle meg velkommen og at det jeg hadde å si var nyttig og viktig. De 15 minuttene gikk superfort, og debatten etterpå var både meningsfull, fin og innholdsrik.

Sitter på rommet og mentalt forbereder meg på å dø

Meg før foredrag:

Nervøs før foredrag

Meg etter foredrag:

Fornøyd etter foredrag

Jeg er veldig fornøyd med å ha hatt et ordentlig foredrag for første gang, og i en så proff setting! Jeg er heldig som har fått mulighet til å formidle noe så viktig som informasjon om kvinner i tech, og at jeg får delt det jeg jobber så mye for med 180 stykker.

De påfølgende foredragene, middagen og festen var så gøy å få være med på, og jeg håper jeg får anledning til å gjøre noe lignende igjen en gang. Tusen takk, Capra ❤️

PS: Disse selfiene og speilbildene er de eneste jeg har av meg selv gjennom hele dagen. Neste gang må jeg spørre noen om å ta et bilde av meg.

PS nr. 2: Når du er usikker på hvilken farge du skal ha på blazeren: Bruk rosa.

10 ting jeg burde tatt meg tid til å gjøre på morgenen

Bok og katt

  1. Re opp sengen
  2. Spise en god frokost foran nettavisen
  3. Ha en treningsøkt eller i det minste gjøre litt yoga
  4. Nyte en kopp kaffe til utsikten
  5. Lese et par sider i en bok før jeg står opp
  6. Få litt luft
  7. Skrive ned alle tanker
  8. Skrive tre ting jeg er takknemlig for og tre ting jeg ser fram til
  9. Ta en dans til morsom musikk
  10. Lag en to do-liste for dagen

Tilbake på kontoret

Verdens beste utdrikningslag

he said yes

I helga ble verdens beste utdrikningslag overstått!

I 11-tiden på lørdag morgen, møtte en venneflokk fra fjern og nær opp på døra mi, og ga meg noen minutter på å pakke en bag og sminke meg lett, så vi kunne komme oss av gårde med det samme.

Første stopp var en polferd på vinmonopolet, med ski på beina, sekk på ryggen og skranglebokser i en tråd bak. Det var såppas populært inne på senteret, at da vi krasjet rett inn i et barnearrangement ble jeg formanet om å kjøre en runde rundt senteret på en leke-elefant mens begeistrete foreldre tok bilder med telefonene sine.

Inne på polet sluttet moroa, da jeg fikk voksenkjeft av den ansatte, med beskjed om at “Nå burde du ha fått shooten din, så nå kan du dere vel gå? Vi vil ikke ha sånt her!” ☹️.

Polferd

Etter polferden ble jeg fraktet til Elisabeth, der det bugnet over av gode småretter. Flere venner strømmet til med enda mer mat, og det ble et ordentlig godt måltid. Det var til og med bakt peniskake ♥︎

dekket bord

Etter en times lunsj, et par shots og noen glass mimosa, fikk jeg bind for øynene og ble fraktet videre til paint ball i Bamble. Det var en sykt gøy aktivitet! Jeg er så glad for at vi fikk inn noe action- og adrenalinfylt i utdrikningslaget mitt. Det var en ganske utslitt og svett gjeng som satt seg i taxien noen timer senere, etter å ha skutt på hverandre, heiset flagg og hatt spurtetapper fram og tilbake i skoglyngen.

Bamble paintball

Bamble paintball

Så bar det videre til Ingrid der vi fikk dusje, sminket oss og spist pizza. De hadde laget en spilleliste med bare sanger jeg elsket, og det var gjort klart drikkeleker gjennom hele kvelden, heeelt i min ånd. I tillegg var det laget kahoot og gjort klart til ulike morsomme leker. Gøy!

bride to be

Kvelden endte med bord på Old Irish, der jeg fikk mine five minutes of fame som dancing queen på bordet alene, etterfulgt av dansing og drikking resten av kvelden!

Verdens. Beste. Utdrikningslag.

 

PS: Superstor takk til forloveren min Silje som har kommet helt fra Bodø for å ordne alt sammen, og takk til alle som bidro til at dette skulle bli en så bra dag som det ble ♥︎

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top