Mine nyttårsforsetter

I morgen er det nyttårsaften, og i år har jeg nyttårsforsettene klart for meg. Jeg har skikkelig tro på 2020, og jeg er motivert til å komme tilbake til hverdag og jobb igjen!

Jeg tror året som kommer blir bra, og jeg har akkurat passe store planer for tiden framover. Og jo mer man planlegger, jo mer blir realisert. Håper å få høre dine nyttårsforsetter i kommentarfeltet, så får vi se om vi har noen like!

Nyttårsforsetter for 2020

Finne tilbake mine gode rutiner

I hele år har jeg manglet gode rutiner og struktur. I 2018 var jeg så flink til å sette opp lister over alt som skal gjøres og ble veldig motivert av det. I år har nesten alt flytet ut, og jeg merker at jeg egentlig trenger litt mer struktur for meg selv om min egen lykke. Jeg motiveres av å strekke meg etter mål og å ha det fint rundt meg. Når jeg ikke har lister, mål og rutiner, blir det bare til at jeg ikke gjør det som egentlig burde gjøres, før i siste liten. Det blir man bare sliten av.

Begynne med budsjett igjen

Sammen med de andre planleggingslistene forsvant også jobben med å føre budsjett for hver måned. Det var en perfekt måte å ha kontroll på hvor pengene gikk hver måned, og da ble det mye enklere å spare mer. Da har man en grense på hvor mye det er lov å bruke på en økonomi-post i måneden, og det er en motivasjon å holde seg etter det.

Så nå skal det settes opp budsjett på nytt, slik at jeg igjen oppnår full kontroll over økonomien og sparemålene mine!

Trene jevnlig og fortsette å spise sunt

Jeg vil helt tilbake til gode treningsrutiner, og jeg vil fortsette med å spise sunn og god mat. Jeg mistet piffen ordentlig i fjor, og klarte ikke å finne motivasjon til å komme meg på trening mer enn et par ganger i måneden. Treningsmotivasjonen dabbet fordi jeg egentlig er veldig fornøyd med hva kroppen min får til, og hvordan den ser ut. Jeg har ikke hatt behov for å bli sterkere eller sunnere, men jeg har glemt helt vekk det mentale trening tilføyer. Jeg skal sette meg treningsmål, og jeg skal bruke det som motivasjon til å dra på treningssenteret, både for den fysiske og den psykiske helsa.

Dra på en drømmereise

Jeg har hatt en drøm om én spesiell reise siden jeg var 15-16 år, og jeg planlegger å få den drømmen oppfylt i år. Jeg skal jobbe målrettet med å få denne turen i boks. Jeg vil ikke fortelle her nøyaktig hva planen er, det kommer kanskje en annen gang.

Lære å seile

I år vil jeg lære meg å seile. Jeg vil ha mulighet til å låne seilbåt og manøvrere den uten hjelp. Det blir nok vanskelig, for jeg har aldri sittet i en ordentlig seilbåt før, men vet det er en egen kunst å få til, hehe. Forrige gang jeg prøvde å seile, brukte jeg en knøttliten seil-jolle. Jeg endte opp med å måtte få pappa til å hente båten fordi jeg ikke kom meg tilbake igjen til brygga. Det var et veldig stort nederlag, og jeg har aldri satt meg i noen form for seilbåt igjen, ikke engang en bitte liten jolle.

Gjøre tiltak for å leve hakket mer miljøvennlig

Jeg vil bli enda flinkere på enkle miljøtiltak, som å ta med fruktposer og handlenett hjemmefra når jeg skal på butikken, fortsette å kjøpe klær brukt, innføre shoppestopp, tenke nøyere gjennom hva jeg faktisk trenger og hva som kun er luksusvarer og andre miljøtiltak som er enkelt og fornuftig å praktisere!

Gjøre noe snilt mot andre hver dag

Det viktigste målet jeg har for året som kommer er å hver eneste dag gjøre noe snilt mot noen andre. Det kan være små ting. Hente en kopp med kaffe til en kollega, gi et komplement til en venninne eller hjelpe noen som trenger det. Jeg tror man får det bedre med seg selv om man slutter å ha så mye fokus på seg selv, men heller fokuserer mer på andre og hva man kan gjøre for å gjøre verden bedre. Vi er omsvermet av selvrealisering, der hovedfokuset er nettopp på oss selv. Vi prøver å få det bedre mentalt ved å ha et enda større fokus på hvordan vi kan “bli den beste utgaven av oss selv”. Jeg tror vi må snu fokus. Slutte å tenke på oss selv hele tiden. Slutte å sammenligne oss. Slutte å la egne “feil” stå i veien for at vi føler oss bra. Rett og slett gi oss selv en ordentlig bitch slap og fokusere på det som virkelig betyr noe her i verden.

Dette forsettet håper jeg flere henger seg på, så kan vi alle sammen bidra til å gjøre verden bitte litt bedre.

Ha en dødsbra nyttårsaften i morgen!

15 julete filmer for romjulen

Slumberparty

Nå er det ikke mange dagene igjen av romjula, men det er fortsatt tid nok til å sette seg godt til rette i sofaen med et ullpledd og en kopp varm kakao for å nyte et par julefilmer til.

Det finnes uendelig mange julefilmer der ute, mange som ikke engang alle ville klassifisert som “julefilm”, men som likevel kan gi en deilig julestemning i kroppen. Jeg har skrevet en liste over alle mine favorittjulefilmer, noen jeg vil se og noen jeg har sett. Noen MÅ ses, andre er ønsker om å få sett.

1. Hjelp, det er juleferie

2. Alene hjemme

3. Alene hjemme 2

4. Love actually

5. The Holiday

6. The Grinch

7. Harry Potter og De vises stein

8. Harry Potter og Mysteriekammeret

9. Die Hard

10. Die hard 2

11. Polarekspressen

12. New Years Eve

13. Snekker Andersen og Julenissen

14. Narnia

15. A Christmas Carol

16. High School Musical

Julepyntet hjem

God romjul videre!

Årets julehefter

Julehefter

God jul, alle sammen!

Jeg har hatt en liiten juleferie fra bloggen, noe jeg tenker var på sin plass, i og med at folk sjeldent leser bloggen min i jula uansett, hehe.

Julehefter

For meg har julehefter alltid vært en viktig del av romjula, og pappa pleide å ha et stoort papp-stativ med julehefter fra mange tidligere år stående i stua når juleferien begynte. Jeg kunne lese Pusur fra over ti år tilbake, og det var uendelig med lesestoff.

Denne tradisjonen bestemte jeg meg for to år siden å videreføre, først med bare ett hefte; Nemi. Lise Myhre har en deilig måte å formidle julestemning på, og det er både sorger og gleder i de små stripene om Nemi. Mest gleder ♡ I fjor måtte jeg spe på samlingen med et til Nemi-hefte, og i tillegg dro jeg med meg Pusur og Pondus. Mer enn det ville nok blitt litt i overkant, i og med at de tross alt koster litt.

I år er Pondus byttet ut med et helt nytt julehefte, “Jul på Skaugum”, med karikaturtegninger og historier med kongefamilen. De er satt veeldig på spissen, så jeg var nysgjerrig på hva slags fortellinger det kom til å bli. Jeg kan meddele at det var helt passe artig. Det er veldig enkle og åpenbare vitser, men også litt koselig julestemning. Heftene som ga aller mest julestemning var nok i år som i fjor Pusur og Nemi. Så de blir det definitivt gjenkjøp av neste år og!

JulehefterJulehefter

I tillegg til julehefter er alle de fine julemagasinene fra Rom123 dratt fram. De er alle fra forskjellig år, og det er gøy å følge med på hvordan interiørtrender forandrer seg, også når det kommer til julehjem.

JulehefterJulehefter

Samler du på noen julehefter?

I’m driving home for christmas

Vintervei

I kveld skal jeg kjøre hjem til jul!

Endelig er det ferie det er på tide å dra hjem til mamma og pappa. Jeg lurer på hvor lenge jeg kommer til å fortsette med å tilbringe hele ferien på Skedsmo, men foreløpig syns jeg det er veldig behagelig. Øystein drar til Bergen, så det er ikke noe poeng for meg å dra hjem i romjula heller.

Desember har gått så fort, og det har vært mange fine minner og opplevelser. Bare denne uka har jeg hatt besøk av venninner, kakaobesøk av naboene, vi har hatt datekveld og vi har hatt grøtdag. Og i dag skal jeg altså hjem til jul. Jeg drar senere i kveld, når trafikken kanskje har roet seg noe ned, siden jeg må gjennom Oslo.

De siste dagene har vært så utrolig fine. Vi kjørte på med ekstra digg middag på onsdag som vi lagde sammen. Den besto av biff, pastinakkpuré, kremet sopp, ovnsstekt rødbete og rødvinssaus laget fra bunnen. Jeg må bare innrømme at det ble SYKT godt. Sånn ordentlig skikkelig sinnsykt godt. Jeg blir sulten nå bare av å tenke på det.

Biffmiddag

I morgen skal jeg treffe Christoffer og Silje, noen av mine eldste og beste venner, i spikersuppa i Oslo. Vi skal sove på hotell i byen, så vi slipper dyre taxiregninger og upraktiske busstider. Planen er å gå i spikersuppa, dra på julemarkeder, handle inn de siste julegavene og så dra og spise på en kul thai-restaurant. Deretter drar vi tilbake til hotellet, fikser oss, vorser litt og så skal vi ut i Oslo! Jeg gleder meg skikkelig til en kveld ute i hovedstaden der jeg ikke trenger å bekymre meg for hvordan jeg skal komme meg hjem. Jeg gleder meg også veeldig til hotellfrokosten dagen etter, hehe.

Nå skal jeg spise middag og gjøre meg klar for avreise. Jeg tar med meg Luna, så jeg må belage meg på en ganske bråkete tur hjem med mye klaging…

Bagasje til juleferieBagasje til juleferieBagasje til juleferieBagasje til juleferieVintervei

 

Ha en kjempefin førjulshelg!

9 siste liten julegaver

pakke

Julepyntet hjem

  1. Noe enkelt og hjemmelaget. Samtlige jeg har snakket med har vært enige i at hjemmelagde julegaver er ordentlig fint å få. Det viser omtanke, fordi man har satt av tid og kreativitet til å glede noen andre. Lag noe urtesalt, julekuler, koselig julekort eller andre enkle hjemmelagde gaver.
  2. Noe fra en bruktbutikk. Det finnes så mange enkle og pene gaver å finne på en bruktbutikk, og på mange måter er utvalget mye større enn på andre butikker, siden sortimentet ikke må fornyes hvert år. Du kan finne mange skatter til en veldig rimelig penge, og dermed får du også gitt en mye større gave enn du kunne gitt om du brukte alle pengene på en helt ny ting. I tillegg er det jo miljøvennlig og!
  3. Reiser. Eller eventuelt et gavekort på en reise. Bestill en reise til en du er glad i til et sted dere ønsker å se sammen! Man blir vel aldri helt lei av å motta fine opplevelser?
  4. Bakverk. Kom deg på butikken og handle inn til noe enkel bakverk. Hvem blir vel ikke glad for å få noen gode kaker eller karameller til jul? Det fineste ved det er jo at du har lagt inn tid på å lage noe som både er godt og som mottakeren vil like. Her er oppskrift på sjakkaker og her er oppskrift på karameller.
  5. Forestillinger og konserter. Som i punktet ved reiser, så er opplevelser noe man gjerne vil ha mer av, og om du bestiller en konsert-billett eller billett til en forestilling støtter du også kulturlivet. Kanskje favorittkomikeren til din bestevenn har standup i området? Da er det perfekt å gi en billett!
  6. Julepynt. Nå selges det ut julepynt i alle mulige butikker til en utrolig billig penge. Det er julekopper, julekuler, juleskåler, papirjuletrær, duker og så mye annet. Jeg syns selv at det alltid er koselig å få noe ny julepynt som jeg kan dra frem neste år. Kanskje andre syns det samme?
  7. Brettspill. Brettspill er mer populært enn noen gang, og såå mange syns det er kjempekjekt å ha liggende til brettspillkvelder. Og dersom du gir det til en rar person som av en eller annen grunn ikke liker brettspill, så tilbyr nesten alle bokhandler en byttelapp. Sånn sett er brettspill en sikker og klassisk vinner under juletreet!
  8. Godis. Om du lager selv eller kjøper inn, så er godis en digg gave å få. Om man ikke spiser det selv, kan man tilby til andre, og det å motta en stooor og deilig sjokoladeplate treffer godt i mange sjokoladehjerter der ute.
  9. Bladabonnement. En siste utvei er å kjøpe et magasin i en matbutikk og bestille tilhørende abonnement ved siden av (lett å gjøre på nett). Da har du en fysisk gave å gi på julaften, og personen som mottar får mange fine gleder i månedene som kommer!

Julegaver og julepynt

JulepyntHjemmelaget julepynt

Håper du fant litt inspirasjon!

Årets julepynt

Jeg har gledet meg såå lenge til å dra fram all julepynten, og nå som den endelig er framme klarer jeg ikke stoppe å se på den. Det er så mye pent, fra lysende stjerner til blanke julekuler.

Det er like spennende å finne fram julepynten hvert år, og mimre tilbake til når jeg fikk alt sammen, og tenke på hva jeg har gått gjennom med den ulike pynten. Mye av det har jeg hatt så lenge jeg kan huske. Noe er eldre enn meg, og noe bare fra i år, og det er jo spennende på sin måte det og.

 

Stua

Julepynt

I den gamle kampfiskbollen til Elisabeth finner man et par lyslenker og massevis av fine julekuler. Et par av dem er fra i fjor, noen fra i forifjor og mange fra årene før. Oppi denne legger jeg minst én ny kule i året. Når den er full må jeg finne et annet sted å legge dem. Jeg kjøper alltid én kule, slik at den dagen jeg får et juletre, så skal jeg ha mange forskjellige julekuler å henge på det, som alle er perfekte og pene.

Julepynt

Denne julekulen er håndmalt og jeg kjøpte den på et julemarked i fjor. Den kostet nok noe mer enn de andre, men er akkurat det jeg er på utkikk etter i en julekule. Den er unik og utrolig pen. I tillegg er det fint å bruke penger i det lokale miljøet.

Julepynt

Denne lille papirkatten var en av tingene jeg plukket ut da mamma spurte om vi ville ta med oss noe av julepynten hjem. Den ble funnet da vi tok over barndomshjemmet til oldefar i Portør, og er julepynt de mest sannsynlig fikk da de var små, og det er jo nesten 100 år siden. Det er flere, og det står navn på alle figurene. Den ene (som er hjemme hos mamma og pappa) står det “Helmar” på, og det er navnet til oldefar.

Julepynt

Denne julenissen på en scooter gleder jeg meg til å henge på et juletre en vakker dag. Jeg måtte kjøpe den for flere år siden da jeg fant den på Søstrene Grene. Jeg har sett i år at lik nisse har kommet med fly, men for meg holder det med denne scooter-nissen for nå.

Julepynt

Denne enkle julekransen startet jeg å lage i fjor, så har jeg oppgradert den litt i år med ekstra gullglitter. Hvorfor gjøre det enkelt når man kan gjøre det fabulous?

Julepynt

Hans Grüber er en adventsgave fra Elisabeth, og er symbolet på en av de beste julefilmene Die Hard. Vi ser den filmen på julaften hvert år, på kvelden når mamma har satt fram brødmat til kvelds. Han kommer til å bli dyttet ned fra en hylle, fordi It ain’t Christmas until Hans Grüber falls from Nakatomi Plaza. 

Julepynt

Denne freshe bonsai-fikenen har fått seg en splitter ny potte fra Fretex og blitt pyntet med julekuler og selvlagde papirhjerter. Julekulene kjøpte jeg fra ebay da jeg og Øystein flyttet inn i vår første leilighet, og jeg desperat trengte noe å pynte opp med. De kostet typ 10 kr eller noe. Jeg har hvite og lilla og, lilla for advent og røde og hvite for jula.

Den hvite engelen ved siden har jeg med meg hjemmefra, fra før jeg begynte å studere. Den har blitt litt ødelagt for meg etter en venn kommenterte at det ser ut som Lisa fra Simpson som spiller…

Julepynt

Det er umulig å handle på IKEA uten å dra med seg masse man ikke har planlagt, og dette treet er et bevis på det. Det kostet så lite og var så kult, så det ble med i kurven. Nå har treet fått diverse pynt fra Panduro som jeg kjøpte på supersalg i fjor høst. I tillegg er det litt julepynt jeg har fått i adventskalenderen fra tanta og onkelen min, og noen av de fine ebay-kulene.

Julepynt

Julepynt

Denne adventsstaken var noe av det jeg tok med meg hjemmefra da jeg flyttet til Bø for så studere, og den har vært framme siden den gang. Den begynner dessverre å bli ødelagt, så jeg tror jeg snart må lime den sammen, for hjertene holder på å falle av.

Julepynt

Jeg aner ikke når vi fikk denne rare julepynt-tingen, men jeg har hvertfall mye minner av den. Jeg tok også med meg denne da jeg flyttet til Bø, og den har fått lov til å henge til pynt hver desember.

Julepynt

Jeg fikk denne lysestaken av mamma i fjor, og hun fant den på en bruktbutikk. Det eneste jeg vet om den er at den hvertfall er laget på en tid man ikke tenkte på at det viktigste med en lysestake er at lysene står stødig, haha! Jeg er alltid forsiktig når jeg bruker denne, og går aldri en tur ut for å hente noe engang hvis lysene er tent. Men den er såå fin, så jeg må bruke den likevel!

Julepynt

Rundt IKEA-treet er det litt nisser jeg har laget med oppskrift og materialer fra julekalenderen og et par små julekrybber. Tre-julekrybben til høyre er fra Betlehem, noe som gjør den bitte litt ekstra spesiell.

JulekrybbeJulekrybbe

Jeg skrev en god del om denne julekrybben i innlegget for et par dager siden (her) og jeg står fast ved at det er verdens koseligste og fineste julekrybbe!

Julepynt

Disse litt teite katte-julekulene er fra Porsgrunn Porselen, og man får én gratis hvert år om man kjøper kattemat fra Royal Canin derfra i jula. Hvert år bytter de ut rase, så det blir et slags samleobjekt. Jeg fikk egentlig min første i fjor, også fikk jeg mammas fra to foregående år, så nå har jeg tre stykker. Det blir vel sikkert en liten matpose i år også, så jeg får en fjerde. Man blir helt avhengig av sånne samlegreier.

 

Kjøkkenet

Julepyntet hjem

I kjøkkenvinduet henger det en papirstjerne fra Plantasjen, som jeg kjøpte (sammen med de andre papirstjernene) på januarsalg i fjor. Jeg kjøpte mer enn nok stjerner til å fylle alle vinduene i stua og på kjøkkenet, samt et par ekstra for TV-benken og skjenken ved spisebordet.

Julepynt

Vi fikk disse av jobben for noen år siden, og hvert år planlegger jeg å spraylakkere dem, men gjør det aldri. Men jeg syns de er fine slik de er og, så de får stå og pynte opp i kjøkkenvinduet. Papirhjertet er et litt faila hjerte jeg flettet for ish en uke siden etter jeg hadde kranglet med Øystein om noe teit. Han visste ikke hvor han skulle gjøre av det stakkars, så det ble liggende i vinduskarmen, haha.

Julepynt

Jeg syns Søstrene Grene er så flinke til å lage fine og koselige julekakebokser, og jeg har falt for flere av helt ulikt design.. Jeg burde kanskje holdt meg til samme “serien”, men det er koselig med litt ulike bokser og!

Julepynt

Palmen min har fått seg noen av de berømte ebay-kulene. Det skal ikke stå på mangel av julekuler!

 

Soverommet

Julepynt

Det er ikke mye pynt på soverommet, mest fordi vi tilbringer lite tid der inne og det fort blir rot. Men en aldri så liten julekule i pudderrosa har fått plass på kommoden.

Julepynt

Kommoden er også et perfekt sted å oppbevare kalenderen fra tanta og onkelen min, og i tillegg tidligere tilsendte julekort (ja, ett julekort).

 

Fortell meg gjerne om din favorittjulepynt i kommentarfeltet!

Christmas notebook

Jule-notatbokJule-notatbokJule-notatbok

Denne lille boka fikk jeg av tanta og onkelen min 1. desember, og den har blitt brukt jevnlig. Det er årets lille julenotatbok, med plass til tanker, ideer, planleggingslister, ønskelister, julekortlister, refleksjoner og tegninger.

Jeg er så takknemlig for å ha fått den, og jeg gleder meg til å dra den fram neste år, så jeg kan se alt jeg tenkte og følte denne desemberen. Det kan jo være en fin ting å ha en slik notatbok hvert eneste år, og sammenligne etterhvert som livet går videre inn i nye epoker.

For livet vil jo forandre seg, og prioriteringer i jula vil gjøre det samme. Kanskje får vi barn, kanskje blir vi syke, kanskje flytter vi langt vekk. Man vet aldri hva som vil skje, men én ting er sikkert. Jeg vil nok alltid huske adventstiden i denne leiligheten som en fin og fredelig tid, og nå har jeg et sted å dokumentere det.

Jule-notatbokJule-notatbokJule-notatbok

Jule-notatbokJule-notatbok

Den fineste julekrybben

JulekrybbeJeg vil dedikere et helt innlegg til den fineste julekrybben jeg vet om, selvfølgelig julekrybben jeg vokste opp med.

Den har vært gjennom mye i sin levetid, og figurene har knust mer enn én gang. Jeg pleide å leke med dem da jeg var barn, og rokkerte ofte på hvor alle figurene skulle stå. Som regel fikk dyrene være i fokus rundt Jesus-barnet, og så måtte de andre figurene være i bakgrunnen.

Vi har hatt denne julekrybben så lenge jeg kan huske, og jeg er så glad for at jeg fikk ta den med meg hjem. Som noen kan legge merke til har krybben fått noen flere engler som egentlig ikke hører med, men det gjør den jo bare mer personlig. I år har i tillegg en nisse fått være med å se Jesu fødsel. Det er en nisse moren til Øystein lagde til oss i fjor, og da må den så klart få plass sammen med alle de andre viktige skikkelsene i norsk juletradisjon.

Den store stjernen som får lyse i bakgrunnen er kjøpt på Panduro i høst på supersalg. Smart kupp!

JulekrybbeJulekrybbeJulekrybbe

Julekrybbe
Oppmerksomhetssyk katt med den obligatoriske photobomben

Julekrybbe

Jeg må nesten også dra fram et bilde av mine to andre julekrybber og:

Julepynt

Den lille brune julekrybben til høyre er faktisk fra Betlehem, og betyr veldig mye for meg. Jeg fikk den av moren min, og det er en utrolig fin gave! Den blir liksom litt mer betydningsfull når den er håndlaget det stedet juleevangeliet er fra. Den er laget av en kristen familie der, og de er det ikke så mange av. I de palestinske områdene utgjør de bare 1% av befolkningen.

Den andre krybben på venstre side fikk jeg av min tante og onkel til jul for flere år siden. Jeg blir like glad av å åpne den hvert år, og den er formet som en liten bjelle.

6 gode tips til julegavehandelen

Julegave

1. Lag et budsjett der du skriver ned navn på alle du skal gi gave til og en sum å holde deg rundt. Spar opp penger før desember, slik at du har nok når høytiden først kommer over oss.

2. Skriv en liste over alle du skal gi gaver til med et par potensielle ønsker ved siden av.

3. Browse internett, men pass på å sjekke ut hvor lang leveringstid de forskjellige nettsidene har. Det er jo kun litt over én uke til jul nå!

4. Dra på juleshoppingdate med en kjæreste eller venninne. Legg inn noen koselige kaffepauser, sjekk ut om kjøpesenteret har noen spesielle arrangementer og ta dere god tid sammen.

5. Se etter tilbud på forhånd, slik at du gjør de beste kuppene.

6. Det er helt lov med hjemmelagde og brukte julegaver også.

Julegaver og julepyntJulegaver og julepynt

Julegaver og julepynt

 

Julepynten er dratt frem

Julepyntet hjem

I dag fikk endelig julepynten komme ut av den store sekken den vanligvis ligger i. Vi går nemlig inn i den siste adventsuka før vi reiser på ferie. Regelen min er enkel: det er ikke lov til å pynte til jul før tredje søndag i advent. Dette er fordi jeg ønsker å holde på ventetiden, og dra den ut så lenge som mulig. Da sper jeg julestemning ut i drypp utover hele advent. NÅ er det virkelig snart jul, og dermed passer det bra å finne fram røde gardiner og alle de fine julekulene.

Nå henger det julekuler på alle plantene, julekrybber står på de lave bordene, stjerner i alle vinduer og tre lys er tent. Det eneste som mangler er juletre, og det får jeg være med å pynte hjemme hos mamma og pappa på bitte lille julaften. Det gjør at vi har dagen før julaften til ro og fred og “kvelden før kvelden”. Det er så mye fint i vente, og jeg elsker å bare være i nuet akkurat nå.

Og så må jeg gi en shoutout til Dplay som har samlet alle juleepisodene av Big Bang Theory (den beste sitcom-serien) under julekategorien deres, det gir meg veldig mye glede og julestemning.

Julepyntet hjemJulepyntet hjemJulepyntet hjemJulepyntet hjemJulepyntet hjemJulepyntet hjemJulepyntet hjemJulepyntet hjemJulepyntet hjemJulepyntet hjemJulepyntet hjemJulepyntet hjemJulepyntet hjemJulepyntet hjemJulepyntet hjem

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top