Ett år siden vi hentet pus

Bengal

I dag har Luna bodd hos oss i nøyaktig ett år! Det er nesten litt rart å tenke på at det har gått så fort, men hun har blitt en så naturlig del av hverdagen vår at jeg aldri tenker på at vi ikke har hatt henne engang. Hun er med oss fra vi står opp om morningen til vi legger oss om kvelden. Hver natt sover hun i fotenden vår eller mellom oss, hun mjauer av glede når vekkerklokken ringer, løper rundt for oppmerksomhet når vi drikker morgenkaffen vår, legger seg i kurven når vi drar på jobb, kommer løpende når vi kommer hjem fra jobb igjen, ønsker lek og oppmerksomhet resten av kvelden, sover på sofaen når vi spiser middag og ser på TV, sover i gjestesenga når vi er på kontoret og til slutt kommer hun og legger seg med oss når vi skal sove. Og slik har hverdagen blitt.

Hun er like nysgjerrig og rampete som dag 1, men har blitt noe mer utspekulert. Hun vet godt hva som er lov og ikke lov, men passer alltid på å komme seg unna før hun rekker å bli tatt i ugang. Hun er like glad i alle gjester og er alltid trygg.

Nei, vi kunne nok ikke vært mer glad for katten vi endte opp med. Det prøver jeg å minne meg selv på hver gang jeg må tørke opp jord rundt plantene eller løpe for å forhindre at hun klorer opp bøkene mine. ❤

BengalBengalBengal

Ett år siden:

bengal

Nå:

bengal

We are the champions

… not…

Men vi skal definitivt ha for innsatsen!

På torsdag var det aller siste dag av en gokart-cup som har vart i fire uker, og som min arbeidsplass har deltatt på for første gang i år. Konkurrentene våres var bedrifter der flesteparten hadde kjørt en god del tidligere, så konkurransen var hardt. Det var derfor ikke veeldig overraskende at vår lille webutviklings-bedrift ikke nådde helt til toppen, hehe. Cupen gikk ut på at man skal kjøre to timer i strekk, og man må ha minst ni bytter i løpet av disse to timene. Vi valgte derfor å bytte hvert tolvte minutt.

Vi ble krasjet i, vi kjørte ut og vi spant, men så gøy vi hadde det! Hver runde hadde vi som mål å holde følge med noen av konkurrentene, og vi koste oss med å ligge bak. Vi endte på en ellevteplass av elleve mulige, haha! Overraskende nok fikk vi også pokal, og det var jo veldig koselig. Det var ganske flaut å måtte gå opp og få pokal aller først, for jeg måtte stå der som en dust helt alene frem til de som kom på tiendeplass kom opp. Da jublet vi sammen over å ha fått de “høyeste” plassene.

Nå ja, nå står den pene pokalen vår på kontoret og troner som et bevis på at vi kan gjøre tøffe ting i Aplia og!

5 fine høsttradisjoner

 

te

Strikkegensere

Høsten er tiden for deilige og varme strikkegensere, både hjemme under teppet og på jobb. Det er mange antrekk som gjør seg skikkelig med en stor genser til, og om høsten er det ingen grenser for hvor posete de kan være.

Varme drikker

Jeg gleder meg til å drikke varme drikker dagen lang, fra kaffe på morningen til kakao med krem på kvelden. Høsten er tiden for å konsumere så mange kopper med varm væske som mulig, syns jeg! Enten det er kakao, te, chai latte, kaffe, cappuccino eller helsebrygg med ingefær, sitron og honning.

rom123

Norske epler

Nå kommer snart de deilige norske eplene i butikkene, og selv om jeg ikke kan spise dem rå, så gleder jeg meg veldig til å lage alle mulige måltider med dem i høst. De norske eplene om høsten er på et annet nivå, de er så sykt syrlige og gode!

epler

Bøker

Høsten er boksesong nr. 1, tullet inn i teppe med juksepeis på TV’en og noe godt i skåla. Jeg gleder meg til å få lest gjennom et par bøker i høst, og finne roen på mørke kvelder. Det blir fint å slappe av etter en arbeidsdag med tente luktelys og pus på fanget.

eplekake

Filmkveld

TV-tid er et stikkord for høsten, ikke bare fordi det kommer så mange morsomme serier på TV om høsten, men det er den perfekte sesongen for å bare sitte inne og se på film dagen lang.

Netflix

Ha en veldig fin høst! 🍁

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top