Årets julehefter

Julehefter

God jul, alle sammen!

Jeg har hatt en liiten juleferie fra bloggen, noe jeg tenker var på sin plass, i og med at folk sjeldent leser bloggen min i jula uansett, hehe.

Julehefter

For meg har julehefter alltid vært en viktig del av romjula, og pappa pleide å ha et stoort papp-stativ med julehefter fra mange tidligere år stående i stua når juleferien begynte. Jeg kunne lese Pusur fra over ti år tilbake, og det var uendelig med lesestoff.

Denne tradisjonen bestemte jeg meg for to år siden å videreføre, først med bare ett hefte; Nemi. Lise Myhre har en deilig måte å formidle julestemning på, og det er både sorger og gleder i de små stripene om Nemi. Mest gleder ♡ I fjor måtte jeg spe på samlingen med et til Nemi-hefte, og i tillegg dro jeg med meg Pusur og Pondus. Mer enn det ville nok blitt litt i overkant, i og med at de tross alt koster litt.

I år er Pondus byttet ut med et helt nytt julehefte, “Jul på Skaugum”, med karikaturtegninger og historier med kongefamilen. De er satt veeldig på spissen, så jeg var nysgjerrig på hva slags fortellinger det kom til å bli. Jeg kan meddele at det var helt passe artig. Det er veldig enkle og åpenbare vitser, men også litt koselig julestemning. Heftene som ga aller mest julestemning var nok i år som i fjor Pusur og Nemi. Så de blir det definitivt gjenkjøp av neste år og!

JulehefterJulehefter

I tillegg til julehefter er alle de fine julemagasinene fra Rom123 dratt fram. De er alle fra forskjellig år, og det er gøy å følge med på hvordan interiørtrender forandrer seg, også når det kommer til julehjem.

JulehefterJulehefter

Samler du på noen julehefter?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top