9 siste liten julegaver

pakke

Julepyntet hjem

  1. Noe enkelt og hjemmelaget. Samtlige jeg har snakket med har vært enige i at hjemmelagde julegaver er ordentlig fint å få. Det viser omtanke, fordi man har satt av tid og kreativitet til å glede noen andre. Lag noe urtesalt, julekuler, koselig julekort eller andre enkle hjemmelagde gaver.
  2. Noe fra en bruktbutikk. Det finnes så mange enkle og pene gaver å finne på en bruktbutikk, og på mange måter er utvalget mye større enn på andre butikker, siden sortimentet ikke må fornyes hvert år. Du kan finne mange skatter til en veldig rimelig penge, og dermed får du også gitt en mye større gave enn du kunne gitt om du brukte alle pengene på en helt ny ting. I tillegg er det jo miljøvennlig og!
  3. Reiser. Eller eventuelt et gavekort på en reise. Bestill en reise til en du er glad i til et sted dere ønsker å se sammen! Man blir vel aldri helt lei av å motta fine opplevelser?
  4. Bakverk. Kom deg på butikken og handle inn til noe enkel bakverk. Hvem blir vel ikke glad for å få noen gode kaker eller karameller til jul? Det fineste ved det er jo at du har lagt inn tid på å lage noe som både er godt og som mottakeren vil like. Her er oppskrift på sjakkaker og her er oppskrift på karameller.
  5. Forestillinger og konserter. Som i punktet ved reiser, så er opplevelser noe man gjerne vil ha mer av, og om du bestiller en konsert-billett eller billett til en forestilling støtter du også kulturlivet. Kanskje favorittkomikeren til din bestevenn har standup i området? Da er det perfekt å gi en billett!
  6. Julepynt. Nå selges det ut julepynt i alle mulige butikker til en utrolig billig penge. Det er julekopper, julekuler, juleskåler, papirjuletrær, duker og så mye annet. Jeg syns selv at det alltid er koselig å få noe ny julepynt som jeg kan dra frem neste år. Kanskje andre syns det samme?
  7. Brettspill. Brettspill er mer populært enn noen gang, og såå mange syns det er kjempekjekt å ha liggende til brettspillkvelder. Og dersom du gir det til en rar person som av en eller annen grunn ikke liker brettspill, så tilbyr nesten alle bokhandler en byttelapp. Sånn sett er brettspill en sikker og klassisk vinner under juletreet!
  8. Godis. Om du lager selv eller kjøper inn, så er godis en digg gave å få. Om man ikke spiser det selv, kan man tilby til andre, og det å motta en stooor og deilig sjokoladeplate treffer godt i mange sjokoladehjerter der ute.
  9. Bladabonnement. En siste utvei er å kjøpe et magasin i en matbutikk og bestille tilhørende abonnement ved siden av (lett å gjøre på nett). Da har du en fysisk gave å gi på julaften, og personen som mottar får mange fine gleder i månedene som kommer!

Julegaver og julepynt

JulepyntHjemmelaget julepynt

Håper du fant litt inspirasjon!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top