Ting jeg elsker med vinteren

Vintervei

Jeg kan aldri huske å ha opplevd en så kort vinter som i år. Det var litt snø i desember, men det var alt. Ellers har gradestokket så vidt bikket under 0 grader hele årstiden.

Blomstene har begynt å spire i hagen, rabarbraen kommer snart og man skulle tro det var påskeferie istedenfor vinterferie. Jeg vet det er mange som er glad for det, men jeg må ærlig innrømme at jeg er bitte litt skuffa, selv om jeg får en ekstra lang vår, som er min favorittårstid. Det er noe med det at man setter så ekstra stor pris på våren når man har rukket å bli skikkelig lei vinteren først, haha. Men jeg har ikke engang fått stått på langrenn en eneste gang i år, og har kunnet bruke vårjakka mi i flere måneder alt.

Jeg leste en liste over alt en personen hatet ved vinteren, så derfor vil jeg nå, på tampen av årstiden, gi min leste over ting jeg elsker ved vinteren!

12 ting jeg elsker med vinteren

1. Jula

2. Stå på slalom

3. Gå på ski

4. Den friske lufta

5. Å pakke seg inn i tykke klær

6. Innedager

Soverom

7. Det er mørkt om natta

8. Det er pent og hvitt ute

9. Ingen insekter

10. Vinterkroppen med hårete legger og slapp holdning

11. Kakao med krem

12. Stå på skøyter

Koffert

Nyt de siste vinterukene 🖤

2 thoughts on “Ting jeg elsker med vinteren

  1. Jeg vet ikke om jeg klarer å dra fram SÅ mye pent om vinteren, er tross alt nederst på lista hva årstider angår…MEN jeg føler det er noe FEIL i systemet, når man plutselig ikke HAR vinter… Liker det ikke…litt skummelt, miljømessig.. 😮 Du hadde klart å finne mange fine ting med vinteren da 🙂

  2. Vinteren er jeg nok ikke glad i jeg desverre. Så må nok innrømme at denne milde vinteren vi har hatt i år, har passet meg perfekt. Nå har faktisk trærne begynt å få blader her. Tidlig nok det 🙈 Men jeg synes det er godt 😊 Mye fint er det jo med vinteren også. Som du skriver i punktene dine. Og mange er jeg enige i 😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top