6 julegavepakketips

Julegaver og julepynt

I år har jeg gått all in for skikkelig hjemmekoselige julegaver, med hamptråd, sløyfebånd og dill. Det har skapt ordentlig julestemning å pakke inn gavene i år, og jeg har lyst til å dele mine innpakkingstips, slik at den julegleden kan gå over på noen andre også.

6 julegavepakketips

1. Stempler og klistremerker er enkelt å pynte med, men kan utgjøre stor forskjell på pakkene. Jeg kjøpte en pakke med enkle stempler fra Panduro (på julesalg nå på høsten), og har brukt det til å både stemple på decor og som erstatning til pakkelapper. Du kan også klippe ut former og figurer i fint papir og lime på pakkene, så får du personlige og kule gaver.

2. Naturlig dekor, som kvister, kongler, blader og granbar er enkelt å få tak i billig (og gratis ute i skogen), og kan gjøre pakkene veldig pene. Hvis du vil være litt ekstra fancy kan du spraylakkere i en metall- eller hvit spray. Jeg fikk tak i ferdig gullsprayede blader på Søstrene Grene. Bland den naturlige dekoren sammen med hamptråd og gråpapir for litt ekstra “gammeldags” effekt.

3. Se på en julefilm eller hør på julemusikk, da blir det så mye koseligere. Gjør innpakkingen til kos med tente lys, stemningsmusikk, en kopp kakao eller et glass rødvin. Kanskje du kan invitere noen venner på besøk, så dere kan gjøre det sammen? Det blir som et lite juleverksted!

4. Bruk pakkene som pynt hjemme hos deg, så slipper du å tenke på hvor du skal gjøre av dem. Legg de framme, så alle kan se dem! Pakker kan være så pene å se på, og da vet du alltid hvor de ligger, dersom du skulle måtte finne dem fram fort.

5. Det viktigste er at pakkene er pene oppå, ikke under… Hehe. Drit i om du ikke er så flink til å pakke inn, og at du har brukt 20 teipbiter under pakken. Det viktigste er jo at den ser fin ut ellers. Så ikke vær så nøye med baksiden, så sparer du kanskje bitte litt tid.

6. Se etter det perfekte papiret. Hver gang du går forbi et stativ med julepapir, så ta en ekstra liten kikk for å se om du finner det perfekte julepapiret. Kanskje det til og med dukker opp på salg et sted? Dersom man holder øynene åpne, så kan man ende opp med rimelig fine gaver!

Julegaver og julepyntJulegaver og julepyntJulegaver og julepyntJulegaver og julepyntJulegaveJulegaver og julepynt Julegaver og julepynt

Julegaver og julepynt
Sjarmerende photobomb

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top