Oppskrift: Vegetar couscous-salat med egg

Vegetar couscoussalat med egg

Ingredienser

For to personer:

🥗 2 dl couscous
🥗 1/2 buljongterning (grønnsaksbuljong)
🥗 2 egg
🥗 1/2 squash
🥗 1/2 purreløk
🥗 1/2 avokado
🥗 1 stor neve persille
🥗 1 lime

Fremgangsmåte

  1. Lag couscous for to personer etter oppskrift på pakken. Min trengte 2dl couscous og 4dl vann. Sammen med vannet smuldrer du en halv buljongterning.
  2. Kok eggene i 7,5 minutter. La de småkoke, og ikke fosskoke, for å få samme konsistens som meg. Om du vil ha dem med hardere plomme lar du dem bare koke lenger.
  3. Kutt opp squash, purreløk, og persille og bland det sammen med couscousen før den er helt ferdig.
  4. Når couscousen er ferdig blander du inn avokadoen.
  5. Skvis lime over retten til slutt for en frisk smak.

Vegetar couscoussalat med eggVegetar couscoussalat med eggVegetar couscoussalat med egg

Håper det smaker!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top