6 tips til en bedre morgen

Soverom

Om vinteren er det mange (meg selv inkludert) som sliter med å stå opp om morgenen, fordi det er kaldt, mørkt og egentlig litt guffent. Kanskje det kan hjelpe å gjøre morgenen til en fin tid hver dag, og ikke stresse av sted til jobb med det samme man står opp? Her er seks enkle triks til hvordan starten på dagen kan bli bitte litt bedre.

Soverom

1. Vask huden. Vask huden med ordentlig rens og smør deg inn med en deilig fuktighetskrem for å få en fresh start på dagen, og for å gjøre huden din en stor tjeneste ved å rense den hver dag.

2. Trakt kaffe. Lag deg en stoor kanne med kaffe på morgenen, slik at du kan få tid til å trekke pusten dypt og få i deg all koffeinen du trenger før du treffer kollegaene dine. Det vet jeg hvertfall mine er takknemlig for, hehe.

3. God og næringsrik frokost. Jeg syns det er så viktig å ta seg tid til en ordentlig frokost for å starte dagen med masse energi. Her er noen eksempler på gode frokoster som er kjappe og enkle å lage om morningen, og som både metter og smaker godt!

4. Frisk luft. Åpne et vindu eller verandadøren for å trekke noen dype drag med frisk og deilig luft med en gang du står opp. Nå om vinteren vil det kanskje være litt ekstra forfriskende!

5. Ha litt morgenaktivitet. Få i gang kroppen med litt enkel morgentrim, som noen pushups, jumpingjacks, mountainclimbers eller situps. Det føles godt å få opp pulsen litt med en gang man står opp.

6. Drikk et stort glass med vann. Vi skal helst drikke to liter vann om dagen, så en god måte å starte dagen på er å drikke et stort glass med vann for å være på pluss-siden. Du har tross alt ikke drukket noen ting siden før du la deg, så det kan jo hende du er litt dehydrert.

SoveromBengalSoveromSoveromSoveromBengal

Ha mange deilige morgener fremover!

2 thoughts on “6 tips til en bedre morgen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top