Året som gikk

 

 

Bengalkatt
Jeg brukte dette bildet av en katt for å få alles oppmerksomhet.

Ærlig talt, hvor ble det av 2019? Jeg føler året gikk såå fort, og skjønner egentlig ikke hvor all tiden gikk. Det var ikke før jeg satt og samlet sammen bilder til fotoalbumet mitt at jeg skjønte hvor mye greier jeg faktisk hadde fått tid til å gjøre i løpet av disse månedene.

Her er en kort oppsummering:

Januar

I januar ble første uke brukt på å komme i gang igjen etter ferien. Det er alltid en ny giv i januar, og man merker at folk er mer motiverte til å gjøre det bra på jobben. Ikke rart at motivasjonen var høy når vi i tillegg fikk en ny ansatt, Caroline, som kom med helt ny futt og energi inn i gjengen. Vi hadde en stor jobbfest for å ønske henne velkommen.

Vi fikk også dratt på en hyttetur i Rauland i januar, og jeg sto på slalåm for første gang på maange år. DET var gøy!

Bengal cat

Februar

Februar var en fin og ganske kjærlig måned. Ikke bare faller valentinsdag på denne måneden, men også morsdag. Vi fikk besøk av mamma og pappa på selve morsdagen, og det var koselig å få varte opp litt for dem her hjemme i leiligheten.

Vi rakk også å (endelig) pusse opp kontoret/gjesterommet før Øysteins foreldre kom på besøk til oss fra Bergen og skulle sove der. Det passet perfekt! Vi lagde beef wellington som ble veldig vellykket, og fikk vist fram Skien på vinterstid.

MorsdagsgaveJeg maler veggen

KontorBengalkatt og bok

Mars

Første helga i mars var det fastelaven OG femmila i Seefeld, så vi inviterte en del venner på besøk for å se på mens vi spiste digge sjokoladeboller med krem.

Helga etter dro vi av sted til Gausdal for Viking Winter Feast hos broren min. Der var det metervis med snø fortsatt, og han hadde laget sitteplass ute i hagen rundt bålpanne. Det var veldig praktisk å bare kunne lage en liten minibar i snøen, så holdt drikka seg god og kald.

Mars ble toppet med at jeg fikk besøk av Silje hele veien fra Bodø, og vi feiret bursdagen min her i Skien! Det ble en såå fin feiring!

Fastelavensbolle

Summer party

Summer party

April

April er en måned jeg ser tilbake på å blir ordentlig glad inni meg, for jeg husker hvor koselig den var. Jeg elsker våren, og det å se at det sakte springer ut fler og fler små, nye blomster er så fint. Jeg og Øystein brukte lang tid hver morgen (også i hverdagen) på å lage ordentlig god frokost som vi nøt lenge, og jeg var på et skikkelig smoothiekjør!

Jeg fikk være med på Yggrassilkonferansen, en skikkelig spennende og lærerik konferanse for alle i næringslivet, og jeg lærte om alt fra markedsføring, react-koding, kunders adferd, brukertesting og AI til å rett og slett bare ikke være dust. Det var en sinnsykt god festmiddag med tre retter og den største hotellfrokosten jeg har sett. Ahhh..

I påsken fikk jeg tid til å dra til Portør for noen dager, og bare koble helt ut. I tillegg fikk jeg masse tid til å slappe av hjemme i leiligheten, pusse opp nye stoler OG dra noen dager hjem til mamma og pappa.

AntrekkPåskepyntHelgefrokost

Pusse opp stoler

Mai

Mesteparten av helgene i mai gikk med til svæært mye hagearbeid for å få den gamle, ustelte hagen vår til å bli fin igjen. Det var så gøy å se resultatet av alt arbeidet!

I tillegg var det jo 17. mai, og vi var såå heldige med været. Vi fikk tilbringe hele dagen ute i sola.

BunadBengalRabarbra

Juni

Juni pangstartet med en tur til Gdansk i pinsen med Silje. Ååå for en gøy tur det var! Det var en helt perfekt jentetur med sene bykvelder, spa, strand, kafebesøk, drinker og noen turistattraksjoner. Vi bodde på airbnb i en perfekt liten leilighet, og vi spiste digg toast til frokost hver eneste dag. Jeg savner allerede denne turen!

Jeg klarte også å løpe et ordentlig løp med startnummer og alt, BDO-mila. Det var bare 5km, men det var terreng, så jeg er veldig stolt av hva jeg selv fikk til. Det var ekstremt slitsomt, men jeg presset meg helt til målstreken, og stoppet ikke opp en eneste gang, selv ikke i oppoverbakkene.

I midten av måneden arrangerte jeg for første gang Ølympiske leker, en lagkonkurranse med mange kule leker, der kleskoden er grilldress/80-talls/sommerklær/fargerik. Bare sånn for å gjøre det enkelt. Det var ordentlig vellykket, så jeg skal definitivt arrangere det i år og!

Til slutt fikk vi rundet av måneden og semesteret med sommerfest med jobben. Vi leide sånn kabelpark der man kunne stå på vannski, dro på ølsmaking, spiste god middag og sov på hotell i Gvarv. Og det beste var at alle partnerne våre fikk være med og. Jeg syns alltid det er så koselig å få hilse på konene til de på jobben, og jeg elsker å ha med meg Øystein på ting.

GdanskGrilldressfest, sommerfest

Ølsmaking i Sopot

Grilldressfest, sommerfest

Juli

Juli var en deilig feriemåned med Frankriketur, Portøruker og litt avslapping i Skien med mange fine grillkvelder. Mer trenger jeg egentlig ikke å si om denne fine sommermåneden.

Leiehus i FrankrikePortør

PortørPont du Gard

August

I August hadde jeg fortsatt en ferieuke til gode, og den brukte jeg på en tur til Øysteins hjemtrakter. Først dro vi til Jondal, der han har hytte. Det var såå idyllisk der! Rett ved Jondal ligger Odda, og der er også den berømte Trolltunga. Øystein hadde aldri gått turen før, selv om Jondal ligger så nærme. Derfor dro han, moren hans og jeg opp dit for ta turen. Det var noe av det rareste jeg har gjort, for det var såå slitsomt og smertefullt til slutt, men likevel så sykt fint. Alle vonde følelser ble på en måte bare sperret ute. Det rant fra såre øyne hele tilbakeveien, og jeg skjønte ikke hvorfor før jeg satt meg ned i bilen. Først da merket jeg hvor mye smerter jeg hadde i hele kroppen, og spesielt i beina. Men for en fantastisk tur! Den fine naturen, utsikten, stiene, fjellene. Alt var så magisk! Så jeg anbefaler alle å teste det ut. Bare forbered deg godt med ordentlig turutstyr og nok mat.

Etter Trolltunga gikk ferden vår videre til Bergen, der vi tilbragte noen dager. Jeg har blitt glad i byen og områdene rundt, og jeg har hatt veldig flaks med været føler jeg selv, for det er nesten alltid noe sol der når jeg kommer.

Til slutt kjørte vi bilen videre opp til Dale i Sunnfjord, der Øysteins mor er fra. Jeg fikk se gården bestemoren hans vokste opp på, og vi feiret hennes 80-årsdag, før vi til slutt kjørte den ni timer lange turen hjem igjen til Skien. Skikkelig Vestlandsroadtrip altså.

Jondal

September

I september ble jeg og tre kollegaer sendt på et tre dagers kurs i Oslo for å sertifisere oss i det nye publiseringssystemet vi bruker, eZ Platform. Det var en veldig koselig tur, og vi sov på hotell i sentrum, kjørte masse elsparkesykkel og spiste god mat på spennende spisesteder. Dette var også måneden vi deltok på en gocartturnering mot liiitt for gode motstandere, og vi havnet på en fin 11. plass (av 11 deltakere). På slutten av måneden fikk jeg og Caroline delta på på Girl Tech Fest, et arrangement for barneskoleelever for å engasjere flere jenter til å jobbe med data. Så alt i alt var det en veeldig bra jobb-måned, hehe.

Jeg fikk dra en siste tur til Portør for sesongen også, for å feire min storebrors 28-årsdag.

September ble toppet med en fantastisk fin tur til Silje i den fine byen Bodø, der jeg fikk oppleve nordlys, nye drinker, byliv, vakker natur og Siljes vennekrets.

Oktober

Oktober var en skikkelig bursdagsmåned, med Marens 30-årslag, Elisabeths 25-årsdag og moren til Øystein sitt 50-årslag. Sistnevnte gjorde at vi fikk oss enda en ny tur til Bergen for året, og vi tok bilen fatt igjen. Jeg har faktisk bare tatt fly hjem fra Bergen én gang for over fire år siden, og jeg har aldri tatt fly til dit. Det har alltid enten vært buss eller bil. Det er liksom ikke noe vits i å bruke flyet dit når det er mye enklere å kjøre bilen. Da blir det et lite eventyr der vi stopper og spiser akkurat der vi vil, stikker innom de fineste naturstedene og vi kommer oss direkte fra A til B uten å måtte bli kjørt eller hentet noe sted.

I Bergen feiret vi også Halloween med Øysteins venner, og det var veldig koselig å treffe dem igjen, siden jeg så sjeldent ser dem.

  • Bilde av kattekostyme og batmankostymeSteinsdalsfossenFerga i JondalPiratkostyme

November

November var på en måte oppladingsmåneden til desember, og mye av den ble brukt til å gjøre alt sammen klart til julestresset. Likevel rakk jeg noen koselig ting også, som å få besøk av lillebroren min en helg og jeg var på thanksgiving. Jeg dro også på et julemarked på en herlig gård der de hadde massevis av julepynt, mat og dyr (blant annet lama!).

Jeg ble kastet langt ut av komfortsonen min med et kurs for en linjeforening i Kristiansand, noe jeg er veldig glad for at jeg gjorde. Studentene var så snille og jeg har bare fått masse positiv feedback i ettertid.

LamaKaffemorgen

Desember

Desember var endelig måneden for verdens fineste høytid: jula! Og den inneholdt alt det som hørte med. Pynting til advent, julekalendere, gaveinnpakking, juleverksted, julegrøt, julebord, pynte til jul, spikersuppa i Oslo, feiring hos mamma og pappa, romjulskos og nyttårsaften. En ordentlig fin avslutning på et veldig bra år!

AdventspyntJulegaver og julepyntJulepyntet hjem

Nyttårsaften

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top