Halloweenfrokost: Blodige pannekaker

Frokostpannekake

Vi hadde en knallgod start på lørdagen i dag med denne deilige frokosten, som passet perfekt til måneden vi er i. For et ekstra halloweenpreg tilsatte jeg en liten dæsj med rød konditorfarge i den vanligvis rosa bringebærsausen.

Denne frokosten er sunn, mettende og perfekt for en litt aktiv helgedag. Nå er jeg fit for fight, og planlegger å bruke dagen på å fikse den fine, lille Yarisen min, kanskje trene og få gjort husarbeid.

Frokostpannekake

Ingredienser til to pannekaker

Pannekaker

· 2 bananer

· 3 dl grovt mel

· 1 egg

· Melk til røra har passe tykk konsistens (ca. 1 dl)

· 1 ts bakepulver

· 1 ts vaniljesukker

· Mye kanel og kardemomme

Saus

· 1 pose frosne bringebær

· En scoop med jordbærproteinpulver

· 1 dæsj rød konditorfarge

FrokostpannekakeFrokostpannekake

Fremgangsmåte

1. Mos bananene med en stavmikser.

2. Tilsett alle de tørre ingrediensene.

3. Tilsett først egget og så litt og litt melk av gangen, fram til røra er passe tykk: ish som en browniedeig.

4. Ha en god smørklatt i stekepanna og la det smeltede smøret begynne å putre før du tilsetter halve røra.

5. Stek på middels varme til pannekaka er gylden på begge sider.

6. Mens pannekaka steker kan du lage bringebærsaus ved å helle en pose bringebær i en bolle og smelte dem i mikroen.

7. Tilsett en scoop proteinpulver og en dæsj konditorfarge i sausen og rør om.

FrokostpannekakeFrokostpannekakeFrokostpannekake

Kos deg!

One thought on “Halloweenfrokost: Blodige pannekaker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top