10 overkommelige halloweenkostymer

Sliter du med å vite hva du skal kle deg ut som? Orker du ikke å tenke på at du skal bruke masse tid og penger på kostymet? Det er bra, for jeg har laget en liste over kostymer du ikke trenger all verdens for å pulle off.

Bilde av kattekostyme og batmankostyme

1. Spøkelse eller zombie

Spøkelse eller zombie må jo være noe av det mest klassiske å kle seg ut som, men det er kanskje fordi det er så enkelt! Det finnes en million ulike variasjoner, men du kan faktisk komme unna ved å kun bruke helt vanlige klær, og så sminke deg litt “spøkelsesaktig” i ansiktet. Det finnes mange ulike sminkevideoer man kan se på Youtube, og voila! Man har et superbillig og enkelt halloweenkostyme.

2. Lara Croft

Lara Croft-karakteren er ikke bare dødstøff, men hun er i tillegg veldig enkel å kle seg ut som. Og ikke minst behagelig! Siden hun kommer i så mange varianter i filmer og spill, så kan man også tilpasse antrekket litt etter hva man har hjemme fra før av. Du trenger en brun, hvit, svart eller grå singlet og en shorts eller bukse. For å markere litt ekstra at du har kledd deg ut som Lara Croft kan det være en idé å legge til noen reimer rundt lår og noen bånd rundt overarmene. Prikken over i’en er å flette håret i en lang flette.

3. Pirat

Et pirat-kostyme er veldig varierende, og trenger ikke koste én krone. Dersom du finner et gammelt sjal eller skjerf og knyter det rundt hodet kan det være alt du trenger for å kalle deg en pirat. Se etter klær og tilbehør på bruktbutikker eller på finn.no, så setter du lett sammen et bruktbart piratkostyme.

4. Batman

Et batman-kostyme har to viktige ting man trenger: en maske og en kappe. Utenom det kan kvalitet på maske og kappe variere, og du trenger bare helt svarte klær. Advarsel: Å gå rundt og imitere Batman kan føre til sår og vond hals, men hva gjør man ikke for kostymet?

5. Djevel

Med røde klær og et par djevelhorn har man plutselig et fiks ferdig og klassisk kostyme. Hvis du vil toppe det litt ekstra kan du male deg i fjeset og skaffe en sånn djevelfork (Heter det djevelfork? Sånn der pinne med tre spisser…).

6. Donald Trump

Dra håret bakover (eller forover, om du har kort hår) og finn fram solpudderet du brukte i 8. klasse, så er du plutselig en perfekt kopi av Donald Trump. Øv deg litt på å imitere håndbevegelsene og uttrykkene hans, så kommer alle til å skjønne kostymet ditt!

7. Skjelett

Jeg er bitte litt sjalu på de som er så flinke til å sminke seg at de får til ordentlig gode skjelett-looks. Da trenger man jo bare å sminke seg og ta på seg noen svarte eller hvite klær, og vipps har man et kult kostyme!

Mange personer med ulike kostymer

8. Sims 2-karakter

Du trenger: En hårbøyle, en metalltråd, tape, papp og grønn tusj. Klipp ut en grønn firkant  fra pappen og fargelegg den grønn. Tape den til metalltråden, og fest metalltråden til hårbøylen. Og plutselig er du en sims-figur!

9. Vampyr

Du trenger de gode, gammeldagse løstennene og kan gjerne spe på med litt jukseblod. Thats it! Det er kjempeenkelt og billig å kle seg ut som en vampyr, og det er noe som ikke krever noe ferdighet eller tid. Så kan du gjerne dra kostymet ditt lenger om du vil, med kappe og hvitmaling i fjeset.

10. Katt

Med et par katteører har du plutselig et helt enkelt antrekk. Du kan variere det og bruke akkurat de klærne du vil, og bestemme om du ønsker en maske eller om du vil tegne værhår i fjeset.

Bilde av kattekostyme og batmankostyme

Lykke til med halloweenforberedelsene!

 

Pssst… Minner forresten om jeg i fjor tipset om 10 ideer til parkostymer for halloween. Du kan lese det her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top