Forsmak på våren

Interiørbilde

Det virker som vi har skippet helt over vinteren i år. Jeg har gitt litt opp håpet på en ordentlig vinter, og det ble ekstra klart for meg denne helgen.

I går våknet jeg av at soveromsdøra sto åpen og sola strømmet inn gjennom stuevinduene. Det var så varmt i leiligheten at jeg fint kunne åpne stuevinduet, til Lunas store glede. Hun har kjedet seg så mye de siste månedene, fordi det har vært kaldt i været og mye regn. Da vil hun ikke være ute, og vi har heller ikke vinduene åpne, så hun får tittet ut. Men nå var det endelig varmt nok til at vinduet kunne stå på vidt gap, og hun fikk utforsket vinduskarmen igjen.

Og ikke nok med det! Jeg måtte en tur ut i boden, og da turte hun å være med meg lenger ut enn trappa ved inngangen, og da hun først hadde kommet seg ut ville hun ikke inn igjen. Vanligvis kommer hun springene når jeg har gått inn, men nå var hun ute og utforsket i sikkert en time før hun ville inn. Det er jeg så glad for, for det betyr at vi kan begynne å ha henne mer ute, og da kjeder hun seg ikke like mye.

Bengalkatt ute på eventyrBengalkatt ute på eventyrBengalkatt ute på eventyr med teksten 'out exploring1Bengalkatt

Da jeg var ute fikk jeg øye på årets første løvetann, et sikkert tegn på at vinteren er skippet forbi. Tenk at løvetann har fått vokse fram allerede i februar! Det er en hel måned før fjorårets løvetannblomstring, da jeg fant første løvetann i midten av mars. Men da var det jo også snø til langt ut i mars, i motsetning til i år som det basically ikke har vært snø i det hele tatt. Gresset ute er fortsatt grønt! Men selv om vi ikke har fått noen ordentlig vinter, så kribler det litt i magen med tanken på at våren kommer med stormskritt. Det er min favorittårstid, og jeg ser så frem til å fikse opp i hagen, plukke blomster, se fuglene komme tilbake, plante nye blomster og kjenne det blir varmere for hver dag.

I helga har jeg også fått malt et lag med gulmaling på én av stolene, siden det er litt skjoldete etter å ha blitt spraylakkert. Resultatet er ikke perfekt enda, men det hjalp veldig! Hvis jeg har ett lag maling på de andre stolene og, så syns jeg det er nok forbedring til at de ikke trenger noe mer.

Male stol gulInteriørbildeInteriørbilde

Nå skal jeg få gjort ferdig alt av ukesoppgaver, få inn en joggetur, ført budsjett og planlagt neste ukes meny. Ha en deilig søndag videre!

2 thoughts on “Forsmak på våren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top