Ett år siden vi hentet pus

Bengal

I dag har Luna bodd hos oss i nøyaktig ett år! Det er nesten litt rart å tenke på at det har gått så fort, men hun har blitt en så naturlig del av hverdagen vår at jeg aldri tenker på at vi ikke har hatt henne engang. Hun er med oss fra vi står opp om morningen til vi legger oss om kvelden. Hver natt sover hun i fotenden vår eller mellom oss, hun mjauer av glede når vekkerklokken ringer, løper rundt for oppmerksomhet når vi drikker morgenkaffen vår, legger seg i kurven når vi drar på jobb, kommer løpende når vi kommer hjem fra jobb igjen, ønsker lek og oppmerksomhet resten av kvelden, sover på sofaen når vi spiser middag og ser på TV, sover i gjestesenga når vi er på kontoret og til slutt kommer hun og legger seg med oss når vi skal sove. Og slik har hverdagen blitt.

Hun er like nysgjerrig og rampete som dag 1, men har blitt noe mer utspekulert. Hun vet godt hva som er lov og ikke lov, men passer alltid på å komme seg unna før hun rekker å bli tatt i ugang. Hun er like glad i alle gjester og er alltid trygg.

Nei, vi kunne nok ikke vært mer glad for katten vi endte opp med. Det prøver jeg å minne meg selv på hver gang jeg må tørke opp jord rundt plantene eller løpe for å forhindre at hun klorer opp bøkene mine. ❤

BengalBengalBengal

Ett år siden:

bengal

Nå:

bengal

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top