Femårsdag og fredag

Popcorn

For en praktisk og fin uke dette her har vært, og fortsatt er! Den startet med en noe mer slitsom mandag enn vanlig, for 17. mai-feiringen på søndag ble veldig mye morsommere enn først planlagt. Men uka har virkelig tatt seg opp! På onsdag var det lille-fredag, fordi vi fikk ha en minihelg midt i uka. Dermed var også en slags minisøndag i går, og jeg eelsker søndager.

På søndager er det ingen ting man burde ha gjort. Det er ingen ting du skal gjøre. Du skal bare gjøre akkurat det du vil hele dagen og kose deg! Så det at det var to “søndager” denne uka passet meg helt ypperlig. I tillegg var det min og Øysteins femårsdag! Vi har faktisk vært kjærester i et halvt tiår. Det feiret vi på den fine restauranten Max med chili cheese balls og luksusshake.

PopcornPopcornPopcorn

I dag nytes det at det er enda en fredag for uka og i morgen får vi teltgjester i hagen. Daniel og Katarina er i Bø for tiden, så de tar en overnatting her på koronavennlig vis. Det blir koselig å treffe dem igjen, for det er leenge siden sist.

Så nå som arbeidsuka er over skal vi lage taco, sette på en film og kose oss resten av fredagskvelden!

PopcornPopcornPopcornPopcorn

God helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top