Dette måltidet er sunt, dødsgodt og veldig lett å lage! Det er energirikt og føles veldig lett i magen, selv om du har spist deg god og mett. Jeg kommer definitivt til å lage denne retten igjen, for det var så godt, og jeg nøt hver eneste bit. Denne oppskriften holder til to personer (vi fikk rester og):
Ingredienser:
✧ 250-300g salmalaks
✧ En avokado
✧ En neve minitomater
✧ Kinakål
✧ 2 dl bulgur
✧ En vårløk
✧ Oystersaus
✧ Soyasaus
Slik gjør du:
1. Sett over den mengden kokende vann som skal sammen med bulguren. Det er forskjellig fra merke til merke, min bulgur trenger 6 dl vann til 2 dl bulgur. Bulguren skal oppi når vannet koker.
2. Mens vannet varmes opp kutter du opp alle ingrediensene i små biter.
3. Mot slutten av bulgurens koketid, tilsetter du vårløken.
4. Når bulguren er ferdig smaker du den til med soyasaus og oystersaus. Det skal være en del smak på bulguren, for det skal være nok til at det setter smak på resten av ingrediensene og.
5. Ta kjelen av plata og tilsett de andre ingrediensene. Vend dem inn.
Håper det smaker ♥ Ha en fin lørdag!
jeg elsker sånne retter! 😀 så kjempe godt ut:) god lørdag <3
Maiken Johnsen: Jaa, jeg og! Det er så friskt og godt 😀 God lørdag <3
Det så utrolig godt ut! 😀
Dette var jo en god idé til lunsjen min. Tusen takk for tips☺️
Så nydelig det så ut! 😀
buroyfoto: Det var kjempegodt! Anbefales 😀
Janne Breland: Ja, perfekt som lunsj 😀 Bare hyggelig <3
Therese Bråthen: Det er kjempedigg! 😀