Oppskrift: Bulgursalat med salmalaks

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette måltidet er sunt, dødsgodt og veldig lett å lage! Det er energirikt og føles veldig lett i magen, selv om du har spist deg god og mett. Jeg kommer definitivt til å lage denne retten igjen, for det var så godt, og jeg nøt hver eneste bit. Denne oppskriften holder til to personer (vi fikk rester og):

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ingredienser:

✧ 250-300g salmalaks

✧ En avokado

✧ En neve minitomater

✧ Kinakål

✧ 2 dl bulgur 

✧ En vårløk

✧ Oystersaus

✧ Soyasaus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Slik gjør du:

1. Sett over den mengden kokende vann som skal sammen med bulguren. Det er forskjellig fra merke til merke, min bulgur trenger 6 dl vann til 2 dl bulgur. Bulguren skal oppi når vannet koker.

2. Mens vannet varmes opp kutter du opp alle ingrediensene i små biter. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3. Mot slutten av bulgurens koketid, tilsetter du vårløken. 

4. Når bulguren er ferdig smaker du den til med soyasaus og oystersaus. Det skal være en del smak på bulguren, for det skal være nok til at det setter smak på resten av ingrediensene og. 

5. Ta kjelen av plata og tilsett de andre ingrediensene. Vend dem inn. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håper det smaker  Ha en fin lørdag!

8 thoughts on “Oppskrift: Bulgursalat med salmalaks

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top