To do-list: Uke 10

Tenk at vi allerede har kommet til uke 10 av året.. Jeg føler året nettopp startet! Og så er vi snart allerede ferdig med 1/5. Tiden går så utrolig fort, så det er viktig å ta vare på hverdagen, like mye som helga. Tiden går så fort når man konstant jobber for noe, og glemmer å se på hva man har, hvor man står nå i livet, hvor mye gleder man er gjennom, hvor mye man kan oppleve. Vi må passe på å ikke bare tenke “om bare noen år, så..”, vi må glede oss over

dav

Denne uka skal jeg sette hårkur på To Do-lista mi, bare så jeg faktisk får gjort det. Jeg syns det er litt styrete å kure håret ordentlig, slik at jeg lar kuren sitte i i flere timer. Da må man jo inn i dusjen, vaske håret, ta i kur, gå ut av dusjen, gå med hårkur i noen timer og så tilbake igjen inn i dusjen. Men det føles skikkelig godt ut etterpå, og det er jo veldig bra for håret. Så denne uka skal jeg gjøre det!

Dette er alt jeg  gjøre denne uka: 

Jeg har et par planter som fikk sitt å streve med i vinter. De skal få litt ekstra god behandling denne uka. Mens jeg kurer mitt hår, skal de få sin blomsterkur. Jeg skal kjøpe gjødsel og jord som er tilpasset den enkelte planten, så skal de få blomstre og gro i sommer! Det blir de nok “glade” for. 

Ellers er det på tide å vakse og rydde bilen igjen, og utenom det er alt bare vanlige ukesting! 

 

Hva har du på din liste denne uka? 

14 thoughts on “To do-list: Uke 10

  1. Åh, så koselig at du tenker på plantene også! Har en del selv som har hatt en hard vinter, har alt begynt prosessen med å prøve å forbedre dem igjen men.. Ene tropeplanta tror jeg har bare har hatt det for kaldt og det er game over for den.

  2. Litt for sant det du skriver i starten her med at vi er alt for flinke til å fokusere på senere (og forsåvidt det som har vært), men ikke fullt så flinke nødvendigvis til å nyte det alltid veldig aktuelle nå-et. Skrev selv et blogginnlegg om det litt tidligere i vinter, faktisk.
    Fin liste du har laget forresten. Men du, hva med en liste over ting du VIL gjøre også? ^^

  3. Geekian: Uff, så trist 🙁 Måtte si takk og farvel til en av mine og, den frøs helt.. Det var en annen som mistet ALLE bladene sine, så det bare var en stilk igjen, men den kommer det knopper på igjen nå <3 Så ikke mist motet 😀

  4. Aylar Von Kuklinski: Enig, tiden løper ekstra fort når man ikke tar vare på nået <3

    Du, det var kjempelurt! Kanskje jeg skal begynne med en ukentlig vil-gjøre-liste? Jeg har en for måneden allerede da, så vi får se 😀 Men god idé!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top