Soveromsdetaljer

Nå er det snart et år siden vi flyttet inn i huset og pusset opp soverommet. Før hadde det en slags skittenhvit farge, en farge jeg definitivt ikke var noe begeistret for.

Det første vi gjorde var derfor å pusse opp soverommet. Vi hadde noen veldig koselige netter liggende på overmadrassen midt i stua, blant flytteesker, papp og møbler hulter til bulter før vi fikk ferdig soverommet. Og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet! Det ble akkurat slik jeg hadde drømt om, og sakte, men sikkert, har rommet begynt å bli mer og mer vårt. Det tilpasser seg våre behov og vår hverdag.

SoveromsdetaljerSoveromsdetaljerSoveromsdetaljerSoveromsdetaljer

Bildet på veggen malte jeg i oktober for å friske opp litt på veggen. Prosessen kan du lese om her. Jeg fant en del inspirasjon fra Pinterest og malte et bilde med akkurat den fargen og det motivet jeg ønsket!

SoveromsdetaljerSoveromsdetaljer

Postkort kan utgjøre fine og personlige dekorasjoner. Kjøp med deg postkort fra alle dine favorittdestinasjoner, så har du mye fint å variere med. Kobberskålen ble kjøpt på Skeidar på salg for mange år siden, og den er perfekt å legge småting i, som smykker, lommerusk og annet.

Soveromsdetaljer

Kommodene kjøpte vi brukt på Finn.no og er opprinnelig fra IKEA. Vi har bare malt dem i samme farge som veggen for å gjøre dem litt egne. Soveromsdetaljer

På sommerommet har vi også alternativ oppbevaring, både for proteinpulver og annet. Posene ved siden av er gode alternativ å oppbevare uparede sokker og ullsokker i.

SoveromsdetaljerSoveromsdetaljer

Soveromsdetaljer

Vi hadde enda fler behov for oppbevaring, og kurven i hjørnet er for tøflene mine og esken er for strømpebukser.

Soveromsdetaljer

Her har vi planer om å henge opp et forheng foran garderoben. Siden vi ikke har skapplass på badet har vi alt av håndklær og sengetøy liggende inne her. Da blir det fort fullt!

Soveromsdetaljer

Oooog så avslutter vi med et “The truth behind the images”-bilde. Her er en eske med bilder og malerier, en morgenkåpe og en kleshenger/hattehylle vi ikke har plass til noe annet sted. Veldig kjekt å ha et slikt gjemmested, hehe.

 

Ha en fin torsdag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top