Pakketid

Pakker

Noe av det koseligste jeg vet å gjøre i desember er å pakke inn gaver. Jeg elsker å finne fram gaver jeg har hatt på lur i kottet og pønske ut hvordan jeg skal pakke de inn. Jeg ønsker å gjøre alle pakkene fine og litt unike, og variere papir og pynt.

Nå i høst har jeg hatt to “typer” julegaver. Den ene typen er med farget papir, enten dyp blå, rød eller lilla, med tykt gullbånd rundt. Jeg syns det ser litt “eksklusivt” ut og fargekombinasjonene er så pene! Samtidig har jeg pakket inn mange pakker i et papir som er litt gråpapiraktig med julete mønster og brukt enten hyssing eller rødt silkebånd på. Disse pakkene blir på sin side mye koseligere og “jordnære”.

Pakker

Pakker

Jeg syns begge innpakkingsmetodene er like fine, faktisk. Den eneste jeg mangler nå er rødt julepapir med nisser, engler og juletrær, så har jeg brukt alle de fineste pakkemåtene. Alle med hver sin sjarm.

Pakker

Pakker

Pakker

Pakker

Hva slags papir bruker du? Og hva foretrekker du best? Når det gjelder gaver jeg får så kunne jeg ikke brydd meg mindre om hvordan de så ut, jeg blir bare kjempeglad av å få gaver i det hele tatt. Men jeg syns selv at det er GØY å gjøre pakkene pene. Husk på det, ikke overanstreng deg i jula. Ikke lag for høye forventninger til deg selv. For mest sannsynlig er det bare du selv som bryr deg om pakkene fra deg er pene eller ikke. Eller om stuegulvet er bona eller alle sortene er bakt.

Kos deg videre resten av dagen, og ha en veldig god helg!

5 thoughts on “Pakketid

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top