Oppskrift: Frokost med høstfrukter

For en deilig og høstlig lørdag. Her er det “peis” på TV’en og regndråper på vinduet. Vi har brukt hele lørdagen på å kose oss og slappe av i stua, og klokka sju i dag skal vi bort på Strøm for å spise med gamle studievenner.

Jeg er i en skikkelig god frokostperiode nå, føler jeg, og vil gjerne dele alle oppskrifter med dere! Persimonen har endelig kommet i butikkene igjen, og disse er en av få frukter jeg faktisk tåler rå, siden de ikke har stein i seg. De smaker litt som fyldigere pære og de er såå gode. De metter også ganske bra og gir mye energi. De trenger ikke å skrelles og siden de ikke har stein i seg er de også veldig raske å kutte opp.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ingredienser

✧ En halv boks cottage cheese

✧ 3-4 spiseskjeer naturell yoghurt

✧ 1 persimon

 

Fremgangsmåte

1. Kutt opp persimonen i biter

2. Legg alle ingrediensene i en skål. Du kan også drysse litt kanel på toppen om du vil ha mer smak.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håper oppskriften faller i smak! Dette er kjempegodt og jeg anbefaler å teste det ut. Det er en veldig frisk og lett frokost nå på høsten.

 

#høst #oppskrift #persimon #frokost

4 thoughts on “Oppskrift: Frokost med høstfrukter

  1. Jeg likte egentlig ikke persimon, men så har jeg kjøpt det noen ganger og nå kan jeg ikke få nok!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top