For en deilig og høstlig lørdag. Her er det “peis” på TV’en og regndråper på vinduet. Vi har brukt hele lørdagen på å kose oss og slappe av i stua, og klokka sju i dag skal vi bort på Strøm for å spise med gamle studievenner.
Jeg er i en skikkelig god frokostperiode nå, føler jeg, og vil gjerne dele alle oppskrifter med dere! Persimonen har endelig kommet i butikkene igjen, og disse er en av få frukter jeg faktisk tåler rå, siden de ikke har stein i seg. De smaker litt som fyldigere pære og de er såå gode. De metter også ganske bra og gir mye energi. De trenger ikke å skrelles og siden de ikke har stein i seg er de også veldig raske å kutte opp.
Ingredienser
✧ En halv boks cottage cheese
✧ 3-4 spiseskjeer naturell yoghurt
✧ 1 persimon
Fremgangsmåte
1. Kutt opp persimonen i biter
2. Legg alle ingrediensene i en skål. Du kan også drysse litt kanel på toppen om du vil ha mer smak.
Håper oppskriften faller i smak! Dette er kjempegodt og jeg anbefaler å teste det ut. Det er en veldig frisk og lett frokost nå på høsten.
#høst #oppskrift #persimon #frokost
Ser kjempe nydelig ut! 😀 Del gjerne flere frokost oppskrifter, jeg er så dårlig på frokost om dagen 🙂
Therese Bråthen: Såå bra du syns det <3
Jeg likte egentlig ikke persimon, men så har jeg kjøpt det noen ganger og nå kan jeg ikke få nok!!
Anonym: Enig! 😀