Husvask før 17. mai + smålig ulykkesdag

Selfie

Goood søndag kveld!

Denne helga har vært både stille, men travel på samme tid. Det har vært deilig å ikke ha noen tidsoppslukende planer, og det har frigjort tid til å gjøre leiligheten i stand til 17. mai. Selv om det er korona skal vi få besøk av et par stykker til tapas. Derfor har jeg i dag gjort klart muffinsrøre til Red Velvet Cupcakes, og krem til fylte paprikaer. På den måten er det bare marinerte scampi og frosting som må lages, så må paprikaene og muffinsene steke i ovnen. Til slutt er det bare å pynte muffinsene, så er alt klart.

TV-benkTV-benkTV-benkTV-benk17. mai-pynt

Nåværende 17. mai-pynt er kongefamilien og dette gamle flagget fra Øysteins hytte

Gulv er både støvsugd og vasket, badet skrubbet, vinduene vasket, hyller støvtørket og hjemmekontor ryddet bort. Det er flaks det har vært overskudd i helga! Nå gledet jeg meg så sykt til å pynte til 17. mai. Det har kriblet litt hele helga. Så jeg fant fram posen med 17. mai-pynt som har ligget i boden og begynte å dra fram flagg, pompomer og sløyfebånd, helt til jeg kom til stearinlysene. Det så ut som de var knekt på en helt merkelig måte. De var gnagd på. Og da tar jeg en ny titt ned i posen og der ser jeg at den er full av bitte små musebæsj. Da er det rett bort til pcen for å google “Musebæsj” og “Spiser mus stearin”. Ja, det gjør de visst.

Så nesten all pynten ble kastet. Det luktet rett og slett tiss av alt. Det eneste jeg beholdt var flaggene, men de har jeg nå måttet vaske grundig for å få bort bakterier og tisselukt. Æsj. Piffen til å pynte gikk ganske greit ut av meg da jeg satt igjen med noen flagg. Jeg ble litt som en slags ballong, selv for en så liten bagatell. Når all den fine papirpynten og sånn bare gikk i søpla.

Sofa

Sofa

SofaSofa

Sofa

Jeg klarer å jobbe meg opp litt motivasjon igjen og mens jeg står og vasker flagg får jeg en sms. Noen vil leie Yarisen min i to dager fra nabobil! Så etter flaggvasken går jeg ut for å se til at alt er som det skal med den, men hva møter meg? Bagasjedøra har ikke vært ordentlig lukket etter forrige utlån, og lyset i bilen har dratt alt av batteri. Så det flate batteriet må skrus ut for å lades med batterilader, og jeg må kansellere nabobil-forespørselen. I tillegg sier batteriladeren at den ikke kan lade, fordi den tror batteriet er ødelagt. Yey. Det som er sikkert er at det blir et problem å fikse for tirsdags-Elise, for søndags-Elise skal ta en dusj, et glass vin og ha discord-date med Silje. Og dandere 17. mai-flagg.

StueSpisebordSpisebord

Småuhellene toppet seg selvsagt med at Luna ble “fanget” under plattinga en halvtime av nabokatten. Jeg syns det var merkelig at hun ikke oppholdt seg rundt inngangsdøra som hun pleier, så tok en tur rundt huset. Der står fienden hennes oppå plattinga og passer på at hun ikke kommer seg ut :C Katter er slemme.

SoveromSoveromSoverom

Gleder meg til i morgen, DET blir en bra dag!

Selfie

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top