Howdy fra helgen

HOWDYY

For tredje år på rad ble jeg og Øystein invitert på en countryfest i Brunlanes, som har vært arrangert årlig i ni år. Dette var første gang vi faktisk hadde anledning til å dra, og det er jeg glad for!

Dagen startet med at vi måtte ta en hurtig-koronatest før vi i det hele tatt kunne sette opp teltet og starte sosialiseringen. Det var rimelig unaturlig å stå foran et par ukjente gutter i cowboyklær og stikke en pinne så langt inn i nesa som mulig, og så holde den der i ti sekunder før man puttet den i en liten vannbeholder. Å vente på svar fra testen føltes ut som en evighet, det hadde vært veldig kjipt å faktisk være smittet, måtte dra hjem fra festen, ringe rundt til alle stedene man har vært, være i karantene i sommerferien. Ja, you name it. Men vi var heldigvis smittefrie!

Vi satte opp telt og rigget oss på gresset til pils og sol, før dørene til låven åpnet klokken seks. De som arrangerte hadde brukt maange uker på å rigge om en låve til en vaskekte saloon, med dart, flipcupbord, lykkehjul, hesteskokasting og mye mer.

Det var en ordentlig morsom kveld med leker, mingling, nye bekjentskaper, kåringer og en liten fotoshoot i åkeren. Når man først er på countryfest må det vel til (takk til Vaarin som gadd å ta bilder av alle).

Takk til alle arrangørene for en utrolig bra kveld! Det hele var veldig koronavennlig, og det var tatt hensyn til avstander og håndspriting av hender på alle stasjoner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top