DIY

DIY – Oppussing av barstoler

Barstoler

I 2018, da vi kjøpte leiligheten, kjøpte vi også et par billige barstoler fra Jysk, som holdt seg overraskende godt ved helt alminnelig bruk. De var gode på sitte på, justerbare, knirket ikke og ikke minst syns vi de var fine.

Det var helt til vi anskaffet oss en katt for to år siden. Hun ble helt besatt av å ødelegge akkurat disse stolene. Alle andre møbler klarte vi å holde henne unna, men Jysk-stolene, de skulle dø.

Til slutt var de så ødelagt at de bare ble katteleken hennes, der hun fikk lov til å herje med den, så lenge hun ikke kvesset. Det var en regel som fungerte helt passe, fram til hun ville ha oppmerksomhet og begynte å kvesse klørne på dem for å få kjeft

Så de siste årene har de blitt mer og mer ødelagt, og nå i desember hadde en av dem løsnet i sømmene og de var rett og slett bare helt forferdig stygge. Så stygge at det ikke var noen vits i å gi dem bort. Men jeg er ikke så glad i å kaste ting heller, så da måtte vi finne en annen løsning.

Det ble å rett og slett strippe dem for alt som var ødelagt, slik av vi kun sto igjen med bare innmaten.

BarstolerBarstolerBarstolerBarstolerBarstoler

Planen var videre å dekke dem til med et eller annet, men så ble de egentlig veldig kule uten! Nå syns jeg det ser ut som det er meningen at de skal være sånn.

Så nå har vi to splitter nye, rustikke barstoler, som gir et helt annet uttrykk til kjøkken/spisestua. Helt uten at det kostet et øre! Alt vi trengte var en skrutrekker for å løsne de i bunnen og noe til å dra ut tegnestifter med. For trekkene var bare festet med tegnestifter. Så verre er det ikke! Se alltid etter muligheten for å pusse opp, fremfor å erstatte, så kan du få unike og kule møbler.

BarstolerBarstolerBarstolerBarstoler

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top