Birthday girl

I går hadde Luna buuursdaaag! Hun er herved ikke lenger en kattunge, for nå har hun blitt ett år gammel. I tillegg hadde vi i går eid leiligheten i nøyaktig ett år. Så 15. juni var en viktig dato i fjor med mange begivenheter.

På fredag var vi på sommerfest med jobben min og overnattet på hotell. Vi gikk derfor glipp av halve bursdagen til Luna. Ikke at jeg tror hun brydde seg så mye om det, men for moroskyld lagde jeg en kattekake til henne av laks, egg, kaviar, rogn, litt rømme og litt mel.

Kattekake og bengalKattekake og bengalKattekake og bengalKattekakeKattekake og bengal

Til min store skuffelse sleiket hun bare litt på den og lot den ligge, hahah. Så neste år får vi nøye oss med å gi henne litt godis og vanlig tørrfór. Men den største moroa var uansett å lage kaken. Det var litt som å være barn igjen og bare kladde sammen masse gris. Det stinket fisk i leiligheten en stund etterpå, men det var verdt det.

Nå skal vi av sted til en annen bursdag, pappas bursdag i Larvik! Det blir veldig koselig. Det eneste negative er at det regner, så vi får ikke sittet ute i fint sommervær, men det får vi vel bare tåle når vi har hatt så mange varme dager på våren i år.

Ha en fiiin søndag!

2 thoughts on “Birthday girl

  1. Grattis til Luna og selvfølgelig til dere også🎉 så kjekt å ja Luna på besøk forrige helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top