Da var jeg tilbake igjen etter en kort nyttårspause. Det tar noen ganger litt tid å komme inn i rutiner igjen og ikke minst å få orden på hus og hjem etter en stor og fin nyttårsfeiring!
I år valgte jeg å arrangere nyttårsaften hjemme hos meg selv. Derfor dro jeg hjem fra mamma og pappa på mandag, og sammen i en tettpakket Yaris satt noen av mine eldste og nærmeste venner Silje og Christoffer, og også Siljes kjæreste Niklas. Den kvelden spilte vi brettspill og drakk øl sammen, og vi bestilte oss pizza fra Dominos. Vi fikk også startet på maten til morgendagen.
På tirsdag sto vi opp, dusjet og satte i gang med pyntingen av leiligheten og fjesene våres med High School Musical på TV’en (for alle vet at det er en nyttårsfilm). Å blåse opp ballonger gikk som en lek når vi var så mange som hjalp til!
Vi lagde middag og dekket på bordet. Vi endte opp med å spise svinestek istedenfor kalkun, fordi det var utsolgt over alt. Det er noe vi skal ta med oss til neste år: IKKE kjøp kalkunen dagen før nyttårsaften… Haha. Men vi tilberedte den på samme måte som kalkun, med akkurat samme marinade. Tilbehøret var waldorfsalat, poteter, smørdampede asparges, kantarellsaus og rørte tyttebær.
Vi tok ikke så mye bilder av maten, da vi var mest opptatt av å spise den. Men slik så årets nyttårsbord ut:
Etter middagen fikk vi unnagjort oppvasken i en fei (igjen var det godt å være mange som samarbeidet), og vi begynte på velkomstdrinkene. Vi serverte White Mojito til alle gjestene, og jeg må innrømme at den ble sykt god. Jeg må lage den igjen! Den var en perfekt kombinasjon av frisk mynte, søt kokos og sur lime. Digg!
Vi fikk også tid til å ta litt bilder av bare oss før de andre gjestene ankom:
Flere bilder fikk vi ikke tatt etter at festen startet, og det er vel egentlig bare et tegn og en vellykket fest? Godt nyttår!