Bildedryss fra nyttårsaften

Nyttårsaften

Da var jeg tilbake igjen etter en kort nyttårspause. Det tar noen ganger litt tid å komme inn i rutiner igjen og ikke minst å få orden på hus og hjem etter en stor og fin nyttårsfeiring!

I år valgte jeg å arrangere nyttårsaften hjemme hos meg selv. Derfor dro jeg hjem fra mamma og pappa på mandag, og sammen i en tettpakket Yaris satt noen av mine eldste og nærmeste venner Silje og Christoffer, og også Siljes kjæreste Niklas. Den kvelden spilte vi brettspill og drakk øl sammen, og vi bestilte oss pizza fra Dominos. Vi fikk også startet på maten til morgendagen.

På tirsdag sto vi opp, dusjet og satte i gang med pyntingen av leiligheten og fjesene våres med High School Musical på TV’en (for alle vet at det er en nyttårsfilm). Å blåse opp ballonger gikk som en lek når vi var så mange som hjalp til!

NyttårsaftenNyttårsaften

Vi lagde middag og dekket på bordet. Vi endte opp med å spise svinestek istedenfor kalkun, fordi det var utsolgt over alt. Det er noe vi skal ta med oss til neste år: IKKE kjøp kalkunen dagen før nyttårsaften… Haha. Men vi tilberedte den på samme måte som kalkun, med akkurat samme marinade. Tilbehøret var waldorfsalat, poteter, smørdampede asparges, kantarellsaus og rørte tyttebær.

Vi tok ikke så mye bilder av maten, da vi var mest opptatt av å spise den. Men slik så årets nyttårsbord ut:

NyttårsaftenNyttårsaftenNyttårsaftenNyttårsaften

Nyttårsaften

Etter middagen fikk vi unnagjort oppvasken i en fei (igjen var det godt å være mange som samarbeidet), og vi begynte på velkomstdrinkene. Vi serverte White Mojito til alle gjestene, og jeg må innrømme at den ble sykt god. Jeg må lage den igjen! Den var en perfekt kombinasjon av frisk mynte, søt kokos og sur lime. Digg!

White mojitoWhite mojitoWhite mojito

Vi fikk også tid til å ta litt bilder av bare oss før de andre gjestene ankom:

NyttårsaftenNyttårsaftenNyttårsaftenNyttårsaftenNyttårsaften

Nyttårsaften
Kaos
Nyttårsaften
Ikke alle bildene ble like vellykket

NyttårsaftenNyttårsaften

Nyttårsaften

Nyttårsaften
Behind the scenes

Nyttårsaften  Flere bilder fikk vi ikke tatt etter at festen startet, og det er vel egentlig bare et tegn og en vellykket fest? Godt nyttår!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top