Mitt adventshjem

I går var det 1. søndag i advent, og denne helga har vært brukt til ordentlig adventskos. Jeg vet mange argumenterer med at jula er kort, og at man derfor må dra ut julestemningen så lenge som mulig, og derfor starter de med å pynte til jul før desember. Men for meg er det veldig motsatt. Det har noe å gjøre med den barnlige gleden det er å “Ikke få lov” til å pynte før, og når man da først begynner, da kommer julegleden som en bølge. 

Jeg har enda ikke begynt å pynte ordentlig til jul, Jeg ønsker først å nyte at det er advent. Jeg vil ta vare på denne deilige førjulstiden, tiden man venter, bygger opp forventninger og kan fortsette å glede seg til man endelig skal finne fram en ordentlige julepynten. Bare det å se ned i julepynt-posen gjør at det kiler i magen, og for min del er det å glede seg en utrolig stor del av jula.

Men det å pynte til advent var minst like gøy og stemningsfylt som det er å pynte til jul. Jeg gikk rett inn i adventsmodus, og jeg syns alt rundt meg nå er så pent. Tegneserieheftene må vente, men juleutgavene av Rom123 fra tidligere år er dratt fram og kan endelig leses i. Det er gøy å ha slike “regler”, for det gjør at ikke alt bare er hverdagslig og normalt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En som koser seg ekstra mye nå som det er så mye ny pynt er Luna. Hun har lagt sin elsk i gardinene jeg har hengt opp, og mens jeg pyntet sprang hun spurtintervaller fram og tilbake gjennom stua og var helt bajas. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en veldig god adventsdag videre!

 

Q: Har du pyntet til advent?

 

4 thoughts on “Mitt adventshjem

  1. Så koselig du har det! 😀 Jeg pyntet til advent i går, men har ikke pyntet til jul ennå! 🙂 Den drøyer jeg litt ennå, så får man se når julenissene kommer opp! Eneste julenissene som er fremme er de vi har kjøpt fra før av i November, vi gadd ikke legge de 3 nissene på loftet, så de har stått i en stol i stuen i mens! 🙂

  2. Therese Bråthen: Det skjønner jeg godt 😀 Jeg gleder meg selv til å finne fram alt av julepynt, men det får jeg ikke lov til heeelt enda, haha!

  3. Sååå fint du har det <3 godt og se det ikke er bare meg som pynter til advent, føler alle har begynt å droppe advent og kjører på med jul med en gang i stedet for :O

  4. Kristine Larsen: Tuusen takk <3 Ja, jeg veet! For meg blir da veldig mye av den overveldende julegleden borte 😀 Det er litt med det å ikke ha lov til å pynte før rett før jul, og bevare den fine adventstiden <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top