I går byttet vi ut fredagstacoen med quesadillas, og akkurat disse her har jeg blitt helt hekta på i det siste. Jeg elsker kombinasjonen av det sterke krydderet og cheddar og mozarella. Med en god dip til blir disse helt himmelske.
Ingredienser
✧ 4 store tortillalefser
✧ 1 pakke ferdigraspet cheddar&mozarella-miks
✧ 400g kylling (ca)
✧ 1/2 squash
✧ 1 rødløk
✧ Chillikrydder
✧ Hvitløkspulver
✧ Salt
✧ Pepper
✧ Kajennepepper
✧ Cumin
Slik gjør du
1. Kutt kyllingen opp i små biter.
2. Stek kyllingen, og mens denne steker kutter du opp squash og rødløk i korte strimler.
3. Krydre kyllingen med chilikrydder, hvitløkspulver, salt, pepper, cumin og kajennepepper til den blir sterk og god. Jeg syns det ferdige resultatet blir best når kyllingen alene er akkurat litt for sterk. Den skal jo blandes sammen med mye annet.
4. Tilsett grønnsakene og stek de sammen med kyllingen.
5. Hell alt fra stekepannen over på en tallerken.
6. Tilbered tortillalefsene ved å først legge et lag med ost på halve, deretter et lag med kjøtt og grønnsaker og til slutt et til lag med ost.
7. Brett lefsen en gang og legg den i stekepannen.
8. Stek tortillalefsen på hver side på middels høy varme. Pass på at den ikke brenner seg! Men den skal være hard nok til at du skal kunne vende den uten at alt fyllet faller ut.
Nam, det så godt ut! Lenge siden jeg har hatt quesadillas, så må nok ha det igjen snart 🙂
Tina Reiser: Anbefales ja 😀
Det så helt nydelig ut! 😀
Therese Bråthen: Det var DØDSGODT! 😀
Det såg veldig godt ut!
Veronica Bjermeland: Det er kjempegodt 😀