OOTD – Fretex

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Plutselig var vi over halvveis i arbeidsuka, på null komma niks. Jeg har akkurat kommet hjem fra tannlegen, og det gikk egentlig helt greit. Jeg skal ikke bruke enda et innlegg på å grine over tannlegen, haha. 

Jeg vil heller bruke dette innlegget til å promotere bruktklær, eller vintageklær, om det høres bedre ut. Jeg elsker virkelig at det har blitt moderne å kjøpe og selge gamle klær, for ikke bare er det større aksept for det, men det gjør at utvalget klær er langt større. 

Jeg har lenge vært på utkikk etter en perfekt, standard, hvit skjorte, som i tillegg ikke skal være for dyr. Etter en kjapp tur innom Fretex-butikken kunne jeg gå ut igjen med nettopp denne skjorta. Jeg er superfornøyd! Det er akkurat en slik skjorte jeg har lett etter, og den var i perfekt størrelse og. Den kostet nesten ingen ting, og den kunne helt klart kjøpes med god samvittighet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Grunnen til at dette er det eneste bildet jeg ser i kamera, er fordi klokka var 07:30 da jeg tok dem, og jeg slet med å holde øynene åpne.

Det er helt klart å anbefale at du tar en liten tur innom en bruktbutikk dersom du er på utkikk etter noen klassiske plagg som skjorte, “den lille sorte”, kåper eller andre plagg som så mange før deg allerede har kjøpt nytt for så å gi det fra seg igjen. Gi det en sjanse!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg på Petcha Kutcha-kveld. Ha en veldig fin dag! 

10 thoughts on “OOTD – Fretex

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top