2020 gjenfortalt i snaps

Året startet så friskt og bra med budsjetter, organisering, flere joggeturer i uka, hytteturer med mange venner, sitronvann (lol), smoothies, fokus på bloggen, lister, kulturarrangementer, venninnekvelder og generelt svært mye mer sosialt samvær. Tenk om jeg hadde visst hvordan det skulle bli!

Men så kom jo da vår alles korona. Jeg prøvde desperat å holde hodet over vann ved å sko meg på en global pandemi med fancy tips til hjemmekontor, når virkeligheten egentlig var at jeg halvveis holdt på å klikke. Aldri har vi bestilt så mye take away, og aldri har vi hatt så kort lunte med hverandre.

(tenk at jeg trodde det bare skulle bli et halvår)

Og aldri har den korte lunta såret mindre, for aldri har vi hatt så få mennesker å fordele frustrasjonen ut over, og det var vi begge fullt klar over. Aldri har vi heller hatt så mange måltider sammen, så mye slack i sofaen eller så mange timer foran PC’en. Hjemmekontor har bydd på mas, “nægging” og korte lunter, men det har bydd enda mer på latter, tull, lek, kos, varme, kjærlighet og omsorg. Plutselig har mulighetene for å vise omtanke for hverandre blitt fler. Å være den som lager kaffe på morgenen gjør deg til en helgen. Å rydde vekk tomme kopper på slutten av dagen likeså. Å være den som lager en felles lunsj mens den andre sitter i et travelt møte redder dagen. De korte, avvisende svarene man tidvis kan få når man avbryter noen midt i arbeid, de preller av, for dagen i forveien var man på samme måte. Ja, det ble så fint at vi til og med endte opp med å forlove oss.

Alternativene for sosialt samvær ble annerledes. Plutselig var det utequizer, discordfester og messenger-samtaler som gjaldt. Til og med bursdagen min ble holdt på discord.

På jobb var det møter. Mange møter. Webmøter. Med kamera.
Det ble også noen sene jobbkvelder innimellom, for hva skal man ellers gjøre på kveldstid for tiden??

Men du, så mye tid vi fikk til alle de aktivitetene man ellers aldri driver med, som puslespill, maling, teste tiktok-trender og risk.

Så kom endelig den varme våren, og vi kunne begynne på andre aktiviteter som hagearbeid og turer i fjellet.

Om sommeren kunne vi endelig møtes litt mer, og vi kunne reise på hyttetur, roadstrips, seiltur og på vinbar. Vi trodde til og med det var greit å dra tilbake på kontoret for godt, hahaha.

Luna har også hatt et spennende år.

Jeg fikk en kvise..

Jeg fikk være med i verdens nydeligste bryllup!

Så etter sommerferien var det tilbake igjen på hjemmekontor.

På høsten ble det tid til bryllupsplanlegging med min forlover. Vi fikk til og med dratt til OSLO, uten at det var hensynsløst. Det var tider, det.

Så ble det november, da.

Men så kom desember, med minijulebord, julepynt, julemusikk, juleserier og alt som er vakkert og flott i livet!

Så ja, beklager litt skjermbilder av videoer og uskarpe bilder her og der. Kanskje en litt rotete presentasjon og. Men det er vel sånn det skal være på snapchat, eller hva?

 

 

One thought on “2020 gjenfortalt i snaps

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top