Status: Avlyst

Hjemmetrening

God lørdags kveld til alle!

Jeg har nå vært to dager på hjemmekontor og hatt en hel dag innendørs her. Jeg er ikke i karantene eller noe, men har allerede begynt å kjenne på en enorm følelse av tomhet. Jeg var ute og kjøpte malesaker i går, bare sånn at jeg skal ha noe å gjøre framover. Er det ikke veldig rart hvor mye man har lyst til å gjøre absolutt alt man ikke kan gjøre? Når jeg har mange ting planlagt har jeg lyst på fri, når jeg har fri har jeg lyst til å gjøre masse rart, haha. Jeg overdriver selvsagt, men det er ikke å stikke under en stol at jeg har hatt flere telefonsamtaler de siste dagene enn resten av 2020 til sammen.

På torsdag skulle jeg dratt til Riga, noe som åpenbart måtte avlyses, neste lørdag skulle jeg feiret bursdag, men det har jeg også avlyst. Det skulle være konsert på fredag, den er avlyst. Vi skulle drikke vin med klubben på torsdag, vinbaren er stengt. Og sånn er det i absolutt hele landet. Vi skipper lett forbi 2020, og så ses vi alle neste år! For det er det viktig å huske på. Hvis vi ikke avlyser alt dette, så blir det ikke noe neste år for mange. Hvis vi ikke sammen stanger hodet litt i veggen av rastløshet i egne hjem (IKKE på hytta plis), så vil færre av oss møtes igjen etterpå. Så det er kjipt å avlyse ting, men det er bra og. Det er sånn det er. Det er ikke noe å dvele ved, vi får skru på Netflix og hvert fall holde liv i streamningtjenestene.

Så i dag har jeg scrollet masse på telefon, prøvd å bruke vannmalekostpennting (water brush heter det på engelsk), testet ut en av treningsvideoene til Sats (de var sykt bra faktisk, jeg brukte den her) og ellers sosa rundt. Jeg trodde jeg skulle få ryddet mer, vasket mer, sett mer film, trent mer, malt mer, lest flere bøker og generelt gjort mer, men slik ble det ikke gitt! Og det får være greit, jeg har tross alt goood tid på å gjøre alt sammen.

Maling

Og så et par tanker sånn på slutten:

  • Kan vi plis tenke litt på andre og ikke bare oss selv når vi er ute å handler? Greit å ville ukeshandle, men det er ikke nok varer i butikkene til at ALLE skal månedshandle. Det er en god tanke, men det blir ikke nok til alle.
  • Erna og regjeringen gjør så godt de kan. De skal få et veldig fritt folk til å følge strikte restriksjoner. Hadde tiltakene kommet for tidlig hadde folk blitt forbanna og det hadde ikke blitt tatt seriøst. Folk hadde ledd av det og blåst i det. Det kunne heller ikke ha kommet noe senere. For alt vi vet kom tiltakene på akkurat perfekt tidspunkt. Så la oss “vanlige dødelige” la statsministeren gjøre jobben sin, uten av vi skal lete fram grunner til å være sinte på henne (som de som er sinte fordi hun ikke har like mye innlevelse i taler som andre statsministere, hallo..)
  • De fleste i Norge kommer i minus av i disse korona-tider, og staten kan ikke betale for alt alle bedrifter og enkeltpersoner har tapt. Vi må bare akseptere situasjonen vi er i, og så må vi hjelpe hverandre så godt vi kan slik at vi kommer ut av det sammen.

Bag Og jeg har enda ikke pakket ut av Riga-bagen som sto klar på torsdag, haha. Huff! Jeg skal komme sterkere tilbake med blogginnlegg når jeg har funnet inspirasjonsgnisten igjen, tudeluu.

2 thoughts on “Status: Avlyst

  1. Ja, det er bare å finne fram kreativiteten og finne på noe koselig å gjøre med de nærmeste. Blir mye innetid. Men litt ut er det lurt å gå, bare holde seg unna folk, mest mulig 🙂 Trenger luft og lys for å ikke bli mentalt helt nede.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top