Norgesroadtrip 2021 har begynt

Haukelifjell

Kolonneventebilde på Haukelifjell

Jondal

Og første plass vi besøker er…… Jondal!

Til nå har vi rukket å spille frisbeegolf, spille volleyball, bade på stranden, bade i fossen, gå på topptur til Fjellstøl, spise reker, grille, spise lokale vårruller, ha sjakkturnering og faktisk også slappe av i fint vær. Det er utrolig hvor mye man får tid til.

På torsdag dro vi til mamma og pappa for å sette fra oss kattene de skal passe de kommende ukene, og tilbragte natta der. Vi hadde hjemmekontor der på fredag, og dro videre på roadtrip rett etter jobb. Vi ankom Jondal på ellevetiden, så det ble en litt tidlig kveld, men de neste dagene ble tettpakket av mye gøy. Akkurat så mye slitsomt at maten smakte litt ekstra godt når vi kom hjem igjen, men ikke så mye at vi ble lei. En perfekt, aktiv helg!

Frisbee i JondalFrisbee i JondalFrisbee i JondalFrisbee i JondalFrisbee i JondalFjellstøl i JondalFjellstøl i JondalFjellstøl i JondalFjellstøl i JondalFjellstøl i JondalFjellstøl i JondalFjellstøl i Jondal

Fjellstøl i Jondal

Den morsomste badeplassen

Denne uka går roadtripen videre til Bergen, men vi er usikre på nøyaktig når. Det er fortsatt en del ting vi vil prøve å få gjort her i Jondal og området rundt først. Først neste mandag begynner vi på den skikkelige roadtripen, der vi reiser til et nytt og spennende sted hver dag.

Fjellstøl i Jondal

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top