Adventure Time: Fjellstøl i Jondal

Fjellstøl i Jondal

Liker du Jondal er Fjellstøl den perfekte turen å gå. Du får nemlig helt nydelig utsikt over den lille bygda fra toppen. Vi kunne faktisk zoome helt inn i hagen til sommerhuset til Øystein derfra. Veien opp er ganske bratt på mange partier, så jeg ville ikke anbefalt turen til deg med dårlige knær, men ellers kommer man seg opp, så lenge man tar pauser etter eget behov. Selv brukte jeg en time opp, mens lillebroren til Øystein kun brukte 42 minutter. Så som en tur etter jobb eller før du skal dra å bade passer den perfekt.

Utsikten der oppe er upåklagelig, hvertfall med tanke på hvor kort tid man bruker opp. Vi fikk til og med hilse på sauer! Terrenget opp er også variert, så du slipper å kjede deg oppover. Men husk vann, for vi fant bare ett sted det var rennende vann oppover, og det var ikke den største vannstrålen akkurat. Det står også på nett at det kan være vått oppover, så husk uansett vanntette fjellsko.

Fjellstøl i JondalFjellstøl i JondalFjellstøl i Jondal

Turrapport:
Fjell: Fjellstøl
Høyde: ca. 600moh (løpeapp sa 587moh)
Lengde til toppen: 1,9km fra parkeringsplass
Tid brukt opp: 63 min
Stigning: 530m
Turkamerater: Øystein med familie
I sekken: Banan, New Energy, 0,5l vann og en energidrikke
Parkering: Sætveit (plass til fem biler)
Vanskelighetsgrad: Krevende

Fjellstøl i JondalFjellstøl i JondalFjellstøl i JondalFjellstøl i JondalFjellstøl i JondalFjellstøl i JondalFjellstøl i JondalFjellstøl i JondalFjellstøl i JondalFjellstøl i JondalFjellstøl i JondalFjellstøl i JondalFjellstøl i JondalFjellstøl i JondalFjellstøl i JondalFjellstøl i JondalFjellstøl i JondalFjellstøl i JondalFjellstøl i JondalFjellstøl i JondalFjellstøl i JondalFjellstøl i JondalFjellstøl i Jondal

Sjekk ut denne kule rota vi fant. Det var her enkelte av oss tok oss litt ekstra drikke.Håper du nyter turen like mye som meg, for personlig er dette en av mine favoritter!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top