Mest Googlede spørsmål om mitt yrke

To ansatte som arbeider med webutvikling

 

are webdevelopers...

Er webutviklere programvareingeniører? (are web developers software engineers)

Ja, webutviklere er programvareingeriører som bare lager applikasjoner og sider på web. På daglig basis gjør ikke en programvareutvikler noen annen jobb enn en webutvikler og lønna er lik, selv om “software engineer” høres mye mer fancy ut, hehe.

 

Er webutviklere fortsatt etterspurt? (are web developers still in demand)

JA, webutviklere er definitivt fortsatt etterspurt. Det er fortsatt et stort behov for å fornye nettsider hele tiden, og internett går nok ikke under på en god stund til.

 

Er webutviklere programmerere? (are web developers programmers)

Ja og nei, programmerere og webutviklere har gjerne litt ulikt fokus. Programmerere lager gjerne nye dataapplikasjoner, mens en webutvikler bygger og vedlikeholder en hjemmeside. Likevel er webutviklere en mellomting mellom en programmerer og en webdesigner, som ikke skriver noe kode i det hele tatt. I tillegg blir webutviklere ofte brukt til å også lage dataapplikasjoner. Sånn sett er det noen webutviklere som også kan kalle seg programmerere.

 

Er webutviklere programvareutviklere? (are web developers software developers)

Ja, dette spørsmålet blir litt besvart i spørsmål 1. Webutviklere er programvareutviklere, fordi de utvikler applikasjoner for web.

 

Er webutviklere glade? (are web developers happy)

Jaaa, vi er veldig glade! Det er en utrolig fin og givende jobb, som bidrar til stadig kompetanseutvikling og mestringsfølelse. Jeg er veldig fornøyd med jobben min!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top