Hei, fra hyttekontor!

Hyttekontor

I går satt vi oss i bilen etter jobb og dro av sted til Jondal med bilen fullstappet av turutstyr, katter og klær. Med oss hadde vi også jobb-PC’er, slik at vi endelig kunne benytte oss av ekte hyttekontor.

I tillegg ble det Venus sin første langtur i bil, noe som var et spennende prosjekt i seg selv.

Etter ca. 20 minutter med skriking fra mini-pus hørte vi en urovekkende lyd og bilen ble plutselig fylt av en stank. Da vi stoppet i Ulefoss viste det seg at hun både hadde bæsjet og kastet opp samtidig :). Så vi ble stående å vaske bur og katt en god stund før vi kunne reise videre.

Heldigvis skjedde det ikke flere uhell, og vi stoppet for å lufte kattene i både Vinje og Røldal. De hadde faktisk noen timer med hel stillhet og holdt som regel mjauingen til tuneller og bratte nedoverbakker (der man får dotter i ørene).

HaukeliHaukeliHaukeliHaukeliHaukeliKatt i bånd i Røldal

Vi kom helberget fram litt over ti, og sto i dag opp til et nydelig hjemmekontor. Jondal er helt magisk! Vi har spist lunsj på brygga og hatt pauser ute i sola under epletrærne. På denne tiden av året er det frodig og vakkert her på Vestlandet, og vi har til og med vært superheldig med været. Det har ikke regnet en dråpe siden vi kom, og det er meldt sol resten av dagen.

HyttekontorHyttekontor med kattHyttekontor med kattHyttekontor med kattJondalJondal

Nå skal vi snart ta en rundtur på elvestien. God helg!

2 thoughts on “Hei, fra hyttekontor!

  1. Det her så litt mer enn idyllisk ut!!! Som emigrert bergenser kjenner jeg på et aldri så lite savn etter Vestlandet når jeg ser disse bildene. Lykke…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top