House detail: Kobberlampe

Jeg må bare vise fram den utrolig fine lampen Øystein fikk i bursdagsgave av foreldrene mine. Min mor har fått med seg at vi har mye kobberinteriør i hjemmet vårt, så da gikk hun til innkjøp av en gjenstand som både var praktisk og pen! Selv om den ikke er min, elsker jeg den. 

dav

sdr

dav

Det er så greit å ha en til lampe i huset, og ikke bare den som lyser opp hele stua. Da blir det litt koseligere stemning når vi ser film og lignende. Og bare se på den pæra! 

Må presisere at Øystein også ble kjempeglad for den, ikke bare jeg, hahah! Og det var ikke det eneste han fikk.

Fortell meg om din favoritting i hjemmet! 

 

12 thoughts on “House detail: Kobberlampe

  1. Åh, så fin lampe! Ønsker meg en liknende modell, men som gulvlampe. Favorittingen i hjemmet mitt må være alle steinene mine, haha! Synes de setter et personlig preg på interiøret 🙂

  2. Jo, de skal visst symbolisere og hjelpe på forskjellige ting, men det har jeg ærlig talt ikke satt meg noe særlig inn i. Synes bare de er pene å se på :’)

  3. Så utrolig fin! Favoritt tingen min på soverommet er nok det ene bildet mitt, som jeg har siklet etter i lang tid og endelig fikk kjøpt. Kostet ikke så mye, men hver gang jeg skulle gå til innkjøp av det så var det utsolgt 🙂 hehe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top