En helg fylt med kjærlighet

Brudepar

Okei, jeg må snakke om forrige helg. Jeg og Øystein var så heldige at vi var invitert i århundrets koseligste bryllup! Våre venner Daniel og Katarina har vært kjærester så lenge jeg har kjent dem, og de er et av mine favorittpar. De er så fantastisk sjarmerende og sunne sammen, og jeg elsker å tilbringe tid med dem. De krangler og kjefter en del, men det oser alltid av kjærlighet, så det er bare gøy å høre på. Det er så fint å være vitne til hvor glade de er i hverandre, og det er ingen ting som er påtatt med dem. Det gjør det veldig behagelig å være rundt dem.

BrudeparKjærestebildeBrudgomKjærestebildeKjærestebildeBrud

Bryllupsdagen var veldig i deres ånd. Alle vennene deres var samlet på en hytte på Lifjell i Bø, der vi tilbragte hele helga. Jeg skulle være toastmaster, og det var veldig lett med et så takknemlig og lite krevende brudepar. De ordnet med drikke og mat hele helga, fra morgen til kveld, og det var aldri noen problemer med noe som helst. De var tålmodige og det var lett å gjøre om på ting og program for at det skulle bli best mulig. De var rett og slett ikke noe nøye på det, men veldig gjestfrie og det var oppskriften på en fantastisk bryllupsdag.

BordpyntBordpyntBordpynt

Vielsen var utendørs og været var nydelig. Da Katarina kom gående ned på en hvit løper på gresset til nydelig musikk fra Skyrim var det vanskelig å holde tårene unna. Hun var så nydelig med en enkel håroppsats og en fantastisk kjole som passet henne helt perfekt, og det var veldig lett å se at Daniel syntes det samme om henne.

BrudeparFingermat

Hele bryllupsdagen gikk unna uten noen problemer, med et hav av god mat, mye latter og tårer, rørende og fine taler, mye drikke, nye vennskap, timesvis med dans og mye moro. Det var intimt og fint og helt perfekt.

Takk for at vi fikk være med på dagen deres, Daniel og Katarina ♥

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top