Late sommerdager

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går var egentlig planen å trene, men da vi kom hjem fra jobb lå vi bare utstrakt på sofaen og orket ingen ting. Selv om døra og alle vinduer står på gløtt er det så varmt at bare tanken på trene gjorde vondt. Så vi lå slik da, helt til vi innså at det var ren idioti å la en så fin dag gå til spille. Vi pakket baggen med håndklær, badetøy og pepsi max, og dro for å bade! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er vi ordentlig i feriemodus. Vi lå og solte oss med familier og barn løpende glade rundt og sprutet vann på hverandre og bygde sandslott. Det var helt som om det skulle vært midt på dagen i juli. Det var fortsatt nærmere 30 grader ute til sent på dagen. 

Vi ble værende til halv åtte, og dro bare hjem fordi vi var sultne. Sola sto fortsatt høyt på himmelen og det var fortsatt så varmt at man ikke frøs det gram med vinduene helt åpne i full fart på landeveien. For en fantastisk dag det har vært!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håper fler har fått nyte noen deilige dager i det siste. Som trøst for alle som ikke har det: Dette var min første badetur i år, og jeg har fått altfor dårlig utnyttelse av finværet! Så du er ikke alene! Vi var sikkert de blekeste på stranda, haha.

Ha en superfin torsdag videre!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PS: Dette er ikke en annonse for Pepsi Max.

8 thoughts on “Late sommerdager

  1. Fine sommerbilder :)) Jeg har bada mange ganger i år..holder ikke ut om jeg ikke får tatt en dukkert eller ti..hehe..
    Viktig med påfyll av drikke også… Kos deg med finværet <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top