To do-list: Uke 18

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da var mandagen her igjen, men denne uka skal bli så kort. Vi har jo fri allerede i morgen! Etter en fantastisk bra helg, ser jeg veldig fram til nesten en hel uke arbeid før vi skal på ROADTRIP til helga igjen. 

Målet for denne uka er å få inn tre treningsøkter før fredag. Da skal vi nemlig ta den lange reisen helt til Dale i Sunnfjord! Det er en ni timer lang kjøretur, så før det er det viktig å laste ned podcaster, leie lydhørespill fra biblioteket og laste ned spillelister. Og viktigst av alt: Lade kameraet! Vi skal jo kjøre en utrolig nydelig strekning, så vi må huske å stoppe innimellom og ta litt fine bilder. Grunnen til at vi skal så langt er fordi vi skal i konfirmasjon. Det blir fint å finne fram bunaden igjen. Nå har den jo ikke blitt brukt på et år!

Før den tid er det dette vi må rekke å gjøre: 

✓ Ukeshandel

✓ Vask bad

✓ Støvsug

✓ Bytt håndklær

✓ Vask klær

✓ Vann blomster

✓ Sjekke at bunaden er ren

✓ Pakke til Dale-tur

 

Det er ingen av de månedlige tingene som skal gjøres denne uka, for nesten alt skal gjøres rett før 17. mai. Jeg skal nemlig ha champagnefrokost, så da må leiligheten shines opp før det. Det passet veldig bra, siden det er nok annet jeg må få gjort denne uka! 

Hva er din plan for uka?

11 thoughts on “To do-list: Uke 18

  1. Vel, planen var å bygge drivhus, men siden det er spådd snø så er det jo ikke noen vits enda, får ikke sådd noe da uansett 😛

  2. Østfold, men det var vist falsk alarm om at det skulle bli snø men var minusgrader på natta, men vi hadde bittelitt haggel forrige uke 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top