Spring is here

Hestehov og kattHestehovHestehov

Nå er våren endelig kommet til Skien for fullt! Vinterjakka er byttet ut med vårjakke, snøen smelter og små blomsterknopper springer opp av bakken.

Da jeg kom hjem fra jobb i dag la jeg bare fra meg veska innenfor døra og tok med meg Luna ut en tur. Sola sto høyt og himmelen var blå. Det er lenge siden jeg har kunnet tilbringe så mye tid utenfor døra uten skjerf og vinterjakke, men likevel ikke fryst. Jeg fikk tatt litt bilder og luket i ett av blomsterbedene. Etter vinteren har hele hagen forfalt helt, og visne planter har vært trykt ned av den tunge snøen.

Under alle de visne blantebladene har det allerede begynt å komme små knopper av nye planter, som er på vei opp av jorda for å erstatte de gamle. Jeg syns det er så fint å følge med på, og jeg planlegger å ta resten av hagen i løpet av uka, slik det det blir plass til nye vekster over alt.

Vårhage
Denne skal vekk i løpet av uka
Vårhage
Før luking
Vårhage
Etter luking
Vårhage
Små, nye knopper

Vårhage

Vi og naboene under oss har mange planter for hagen vår, og personlig har jeg en liten drøm om å få plass til en minigrønnsakshage i hjørnet av hagen. Der vil jeg ha jordbær, cherrytomater og kanskje minigulrøtter! Jeg elsker våren og alt som kommer med den, og denne våren har jeg planlagt å gjøre mest mulig ut av!

VårhageVårhagePlanter som stikker opp av bakken

 

Q: Hvordan er været hos deg? Er det fortsatt snø, eller har våren vist sine tegn hos deg og?

 

2 thoughts on “Spring is here

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top