Hallo fra Frankrike!

Bonjour!

Nå har vi tilbragt noen deilige dager her nede i Sør-Frankrike, og hittill er det ikke en ting jeg har å klage på. Været er varmt, vi har basseng, kald drikke, air condition, wifi, stort hus, biljardbord, tennisbord, treningsrom, fine omgivelser, mange bad og fine soverom.

Leiehus i FrankrikeLeiehus i FrankrikeLeiehus i Frankrike

Det er rett og slett helt perfekt her! Det er mygg her da, så det må nesten trekke litt ned når vi skal gi tilbakemelding til huseieren. Neida. Vi har til og med myggspray, så ikke engang dét er et problem.

Vi har foreløpig hatt en hel dag som kun gikk med til å slappe av ved bassenget og ha turnering i biljard, og i dag var vi på dagstur til Pont du Gard (som er et nesten 2000 år gammelt vannavløpssystem). Jeg skal skrive mer om det i et annet innlegg.

Leiehus i FrankrikeLeiehus i FrankrikeLeiehus i Frankrike

Huset er leid via en dansk utleieside, og var rimelig billig til å være midt i fellesferien. I tillegg har vi leid bil her nede for å komme oss rundt og vi måtte mellomlande i London for å få den rimeligste reisen ned hit til Frankrike. Det er altså mulig å få en veldig fin og rimelig ferie for en hel familie eller vennegjeng her, og likevel er det nesten ikke turister i området! Det er så stille og rolig i gatene her og det er fortsatt så mange historiske byggverk og så mye kultur vi enda ikke har oppdaget, selv om vi har vært i Provence mange ganger før. Jeg er fascinert av hvor avanserte romerne var for sin tid, og får stadig se med egne øyne alt de har laget og designet.

Ha en veldig fin arbeidsuke, om du fortsatt jobber, eller ha en suuuper ferie!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top