Uka som gikk – Uke 23

Akkurat nå

Akkurat nå har vi spist rundtstykker med eggerøre til frokost. Jeg er skikkelig glad i søndager, for jeg føler det er en dag man kan bruke til å bare slappe av uten å føle seg forpliktet til noe. Nå er det bare fem dager til vi overtar leiligheten, så noe jobb må det jo bli i dag. Vi har pakket mye, men hver gang jeg føler vi har kommet langt på vei, dukker det bare opp mer. Heldigvis syns jeg det er veldig koselig å pakke. Jeg setter på en serie eller podcast og bare pusler med pakkingen i mitt eget tempo.

 

Ukas høydepunkt

Det har vært mange bra stunder denne uka, men høydepunktet var kanskje da Oslo Ess spilte “Alt jeg trenger” på Skien Live på fredag. Undersøkelser viser at man blir lykkeligere av å dra på konsert, og det kan jeg forstå veldig godt. Det er en så fantastisk god følelse å høre en sang man har likt siden man var 16 bli spilt live sammen med et stort publikum av andre som danser og synger med til hver eneste strofe. Jeg tok ikke et eneste bilde denne kvelden, for jeg var bare opptatt av å nyte øyeblikket.

 

Ukas kos

I går var jeg i fellesbursdagen til blant annet pappa og lillebroren min i Larvik, og det var veldig koselig. Nesten alle sammen var til stede, og det var god mat, kake og fint vær! Jeg er så glad og takknemlig for at jeg har et så bra forhold til alle mine fettere og kusiner, og tanter og onkler. 

 

Ukas sykeste

Min tante som bor i Larvik har laget en tro kopi av hvordan Østre Halsen så ut i 1800 av fyrstikker, isopor og materiale fra naturen, og det er seriøst det sykeste jeg har sett. Jeg er så utrolig imponert over tålmodigheten og presisjonen. Hun har laget den ut i fra bilder og fra kart fra den tiden. I tillegg til det hadde hun laget tre scrapbooks med bilder av hvordan husene ser ut i dag, og hvordan hun har laget dem på sin kopi, sammen med utdrag fra en bygdebok som beskriver hvordan alt var på den tiden. Disse tre scrapbooksene ga hun bort i gave til brødrene sine og nevøen sin. Det er så utrolig fine gaver, og har en uvurdelig pris. #stoltniese

Ukas mest leste innlegg

Det mest leste innlegget denne uka var innlegget der vi avslørte fargevalget på soverommet vårt. Det kan leses her. Jeg gleder meg til å fylle “Flytte”-kategorien med innlegg, og la alle følge med i prosessen. Tenk at vi flytter allerede på fredag! Det har gått så sykt fort, og det er dritbra! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ukas podcast

Jeg har begynt å høre på “Ida med hjertet i hånden” etter et tips fra en venninne, og den er så fin. Man får så mye fine refleksjoner rundt kjærlighet fra mange forskjellige aspekter, og det er fint å høre flere personers erfaringer og nyanser. Anbefales!

Ukas innkjøp

Sist gang jeg kjøpte meg nye klær var før jeg hadde 100 dagers shoppestopp. Nå er det jo to måneder siden den var over, og jeg har hatt lyst på en ny bukse lenge. Nå rullerer jeg nesten bare på to stykker, og de andre jeg har er enten veldig store eller gjør veldig mye ut av seg. De to jeg rullerer på er i tillegg de eneste jeg har kjøpt selv, og den ene er brukt så mye at den holder på å gå fra hverandre, haha! Da er det lov med en ny, syns jeg. Så jeg bestilte en fra Nelly, og jeg er så fornøyd! Den er komfortabel, kul, høy i midjen, ikke for lang i beina og den kan brukes på jobb og til hverdags. 

Ukas oppskrift

Hvis du vil lese denne ukas oppskrift, så gå på linken her. Jeg viser hvordan jeg lager en skikkelig god pannekake, som både er sunn, god og metter masse! Anbefales på det sterkeste. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvordan har din uke vært?

3 thoughts on “Uka som gikk – Uke 23

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top