Mat-obsession

Jeg beklager om det har blitt mye mat-prat i det siste. Jeg har aldri vært en veldig restaurant-person, og trives godt med å lage god middag hjemme. Men nå den siste uka har det vært Ibsen-dager i Skien, og alle kaféer og restauranter har tilbudt måltider for bare 100 kr.

Så på tirsdag var vi en gjeng som booket bord på en av de kuleste og fineste restaurantene i Skien, Jacob & Gabriel, og fikk servert langtidsstekt svineribbe. Det er faktisk noe av det beste jeg har smakt! Han som tok bestillingen vår var veldig snill og spurte “Er dere her for å feire Ibsens bursdag med svineribbe?”, selv om vi er sikre på at han egentlig tenkte “Skal dere spise mat for 100 kr?”.

Det var uansett utrolig koselig å dra ut en gjeng på en tirsdag og gjøre noe annerledes og annet. Jeg er sjeldent ute og spiser, og det var gøy å spise på et så fint sted når vi først dro ut. Vi pyntet oss opp og tok på høye sko for anledningen.

dav “Gidder du å bare ta et superraskt bilde? Plis, bare ett? Helt diskret? Lover å ikke be om fler”

dav

Kjøttet var av frittgående gris og hadde kokt i 36 timer! Det ble servert med mandelpotetstappe og helt sykt gode rotgrønnsaker. Jeg blir så sulten bare av å tenke på det! 

sdr

Betjeningen var veldig koselig og stedet anbefales på det sterkeste, dersom du er innom Skien en dag. 

 

Nå er det ut til Porsgrunn for siste dag av kodekurset vi holder for ungdommer. Det blir litt trist å være ferdig, men også deilig å ikke lenger ha det ansvaret.

God torsdag videre!

 

8 thoughts on “Mat-obsession

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top