Crossfit – Overkropp fokus

God lørdag! 

For en fantastisk fin lørdag det er her i Skien i dag. Jeg har sittet og solt med gjennom vinduet, siden vi ikke har noen veranda å sitte på. Det har blitt ordentlig godt og varmt plutselig, og det er så utrolig deilig. 

Det var nesten litt skamfullt å trene inne i dag, men det er jo litt mindre jobb å dra bort på treningssenteret, enn å finne et sted som har skiløype, klare å finne en måte å få skiene inn i bilen uten at noen dør i en eventuell krasj på, dra dit og stå på ski uten smøring. Men akkurat nå angrer jeg biiittelitt på at vi ikke gjorde det, hehe!

Men man skal aldri angre på en overstått trening, og i hvertfall ikke når den ble ordentlig bra, som i dag. Jeg har ikke trent crossfit på veldig lenge nå, så jeg hadde et ganske enkelt og greit program. Det var perfekt slitsomt.

dav

Slik så programmet ut: 

4 runder av: 
5 pullups (lov med strikk etterhvert) 
10 benhev
15 pushups
30 bokshopp
15 sek sideplanke hver side
20 situps
10 kettlebellswing

Til sammen, uten å inkludere pausene mellom hver runde, tok dette 22:07 minutter. Man blir så sliten mens man holder på, så man blir helt slått ut etter hver runde. Da er det lov med litt pause, før man starter på igjen. Det ble ikke en fryktelig lang treningsøkt, men jeg gjorde litt ekstra rygg- og mageøvelser etter crossfiten, for å få litt ekstra ut av treningen.  Det var veldig godt å bli ferdig!

dav

Nå er det bare kos som står på agendaen! Ha en god lørdag videre! 

 

#crossfit #trening #motivasjon #program #lørdag #pullups #mage #overkropp #pushups #situps

2 thoughts on “Crossfit – Overkropp fokus

  1. Flink du er som gidder å trene på en lørdag, haha! Jeg har ikke gjort så veldig mye fornuftig i dag for å si det sånn…. Du får ha en fin lørdag videre <3

  2. emmadrevvatne: Eneste grunnen er at samboeren jobber på barneskole og kommer hjem fem i hverdagen, så da orker vi ikke å trene 😀 Så da prøvde vi oss på lørdag istedenfor, haha! Ha en veldig fin lørdag videre du og <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top