14 billige ting å gjøre på valentinsdagen

Nå er det bare noen dager igjen til valentinsdagen, og alle har kanskje ikke funnet ut hva de skal for noe enda? Det kan være vanskelig å finne på noe som både er koselig og som ikke letter lommeboka altfor mye. Derfor har jeg laget en liste med 14 ting som ikke trenger å koste så mye, slik at alle har mulighet til å gjennomføre dem, uansett økonomiske forutsetninger!

1. Lag middag hjemme. Vart opp en ordentlig god middag sammen og server med en god vin til. Kanskje du overraske daten din med en god dessert og?

2. Ha en hjemmekinodate. Popp litt salt popcorn, kjøp inn litervis med brus, fyll opp godteskåla og dra dynene ut i sofaen i stua, for å ha en ordentlig fin hjemmekinoopplevelse.

3. Besøk et kulturminne i nærområdet. Dersom du søker etter “Kulturminne” i Google Maps vil du få opp alle kulturminner i nærheten. Lag en rute, så dere kan besøke flere steder.

4. Dypp jordbær og mango i sjokolade. Det føles så eksklusivt ut, men er så enkelt. Smelt sjokolade og kutt opp jordbær og mango. Sett dere deretter godt til rette under et pledd og kos dere sammen!

5. Skriv et kort. Skriv et valentinskort til noen du er glad i, enten det er kjæresten, en forelder eller en venninne. Vi må alle bli flinkere til å uttrykke følelsene våres, og kanskje er det enklere på et kort?

6. Åpne en flaske vin sammen. Det er fredag, så hvorfor ikke dele en flaske vin? Kanskje det letter på de gode historiene, minner og på humoren?

7. Stå på ski. Legg langrennskiene i takboksen og kjør til nærmeste sted det er mulighet for å stå. Husk å pakke Kvikk-lunsj og kakao!

8. Ha en hjemme-piknik. Fordi hvorfor ikke? Legg et teppe på gulvet og ha måltidet der istedenfor for å få litt variasjon i hvordan dere ellers spiser hver dag.

9. Ring dine nærmeste. Slå på tråden til de som betyr mest for deg, slik valentinsdagen handler om. Send eventuelt en melding til de du er glad i.

10. Finn en gratis intimkonsert på en bar eller kafé. Vil du oppleve noe nytt, musikalsk og kulturelt? Det trengs ofte bare noen facebooksøk for å finne ut om noen av de lokale barene eller kafeene får besøk av band eller artister. Ofte er det ukjente, up and coming folk som du burde få med deg!

11. Bak sammen. Å bake kan være koselig, og når man gjør det sammen er det enda koseligere! I tillegg får dere noe digg dere kan spise etterpå.

12. Gå en tur til byen eller et sted i nærområdet. Bare det å spasere sammen kan være romantisk og koselig. Kom dere ut i den friske februarlufta og nyt lokale omgivelser.

13. Dra på quiz. Sjekk ut om det arrangeres en quiz på fredag, og meld på deg og daten din som et lag. En gang jeg og Øystein gjorde dette endte vi opp med å slå oss sammen med noen andre som var alene, og vi hadde det veldig gøy med dem resten av kvelden!

14. Spill brettspill. Det er gøy, og du kan få skrudd på konkurranseinstinktet litt. Kanskje en arrangert brettspillkveld med alle vennene kan være en idé og?

Kjærlighet - Paulo Coelho

Kjærlighet - Paulo Coelho

3 thoughts on “14 billige ting å gjøre på valentinsdagen

  1. Vi er skikkelig gode på serier på dvd, valentines eller ikke 😀 Mye godt i skålene og full kosings, på en helt vanlig tirsdag den 11. februar 🙂 Gode tips til de som skal feire litt ekstra akkurat fredag 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top